ARHIVA B365

SKIRTBIKE 2015: Peste 2000 de bicicliste ies la plimbare, duminică, în Bucureşti

De 6 ani în București, evenimentul Skirtbike promovează un stil de viață sănătos și prietenos cu mediul, sărbătorește fetele curajoase care aleg bicicleta ca mijloc de transport alternativ, dar în același timp, le încurajează pe cele care nu pedalează încă, informează un comunicat de presă al organizatorilor organizatoarelor .

SkirtBike este manifestul celei mai mari comunități de bicicliste, un manifest pentru normalitate, un proiect desfășurat în 12 orașe din România și o sursă de inspirație pentru multe femei din toată lumea.

‘Pentru noi SkirtBike înseamnă comunitate, prietenie, bucurie, libertate, femei, biciclete, tradiție, fuste, eleganță, cultură, transport alternativ, urban. Un mix de cuvinte care dau definiția celor 6 ani de eleganță pe două roți, în care am promovat împreună bicicleta în rândul femeilor.’, spune Andreea Tutunaru, una din organizatoarele evenimentului.

La plimbare va participa şi copreședintele PNL Alina Gorghiu.

Peste 2000 de bicicliste și-au anunțat prezența în București și alte câteva mii vor pedala în Brașov — 6 iunie, Iași — 7 iunie, Deva — 14 iunie, Arad — 14 iunie, Oradea — 14 iunie, Constanța — 21 iunie, Târgu Mureș — 21 iunie, Alba Iulia — 27 iunie, Cluj — 4 iulie, Drobeta — 4 iulie, Baia Mare — 5 iulie.

Vă puteţi înscrie AICI.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button