Skapunxska Fest: Skarbone 14, Dedicated to & Schiltz

de:
15 apr. 2011
0 afișări
Skapunxska Fest: Skarbone 14, Dedicated to & Schiltz

Skarbone 14 (ska/punk/rock – Tournai, Belgia) – Avand peste 400 de concerte in 9 ani, baietii de la Skarbone 14 au reusit sa cucereasca intreaga Belgie si numeroase tari europene (Franta, Germania, Ungaria, Croatia, Elvetia, Slovacia si Bosnia)…Nu exista nicio indoiala ca aceasta trupa s-a nascut pentru a face concerte!

Dedicated to ( ska/punk-rock/screemo – Drassmarkt, Austria) – Trupa a luat nastere in anul 2001, cand la numai doua luni de la infiintare au castigat concursul „America is Waiting”. De atunci, Dedicated to a evoluat, iar membrii trupei sustin ca tinta lor este sa aduca ceva nou fiecarei piese, imbinand numeroase genuri muzicale..pentru a se putea remarca stilul propriu Dedicated to!

Aceste caracteristici muzicale au fost motivul pentru care baietii s-au clasat pe locul doi printre cele 300 de trupe din Austria si Slovenia la The Aerodrome On Stage Tour in Aprilie 2005. Piesa „Take me back” a celor de la dedicated to poate fi ascultata pe compilatia Aerodrome 2005, alaturi de piese ale celor de la Rammstein, Slipknot si Paradise Lost.

Schiltz (punk-rock/pop-punk – Cluj-Napoca,RO) – Trio-ul de pop-punk s-a format în anul 2009 în Cluj-Napoca şi sunt o trupă care aminteşte prin sound-ul sau de trupe precum Greenday-ul din perioada „Dookie”, Blink 182, Weezer sau The Descendents.

Intrare 15 lei.

Cookies