ARHIVA B365

Siveco și o firmă apropiată lui Ghiță au câștigat un contract IT de peste 31 mil. de lei cu MAE

Datele din SEAP arata ca oferta castigatoare a fost depusa de Siveco in asociere cu Expert One Research (fosta XOR IT), o firma cu actionari apropiati deputatului Sebastian Ghita, informează Hotnews.ro. Sistemul va furniza servicii electronice prin care cetatenii vor putea solicita online informatii consulare, documente de identitate si calatorie, servicii pentru cetatenie, acte de stare civila sau notariale.

Contractul atribuit de MAE presupune: achizitia infrastructurii hardware si software de baza, a serviciilor de dezvoltare si implementare a Sistem Informatic pentru Managementul Integrat al Serviciilor pentru Cetateni (SIMISC).

„Contractul a fost atribuit prin procedura legala de licitatie (..) Potrivit legislatiei in materia achizitiilor publice, autoritatea contractanta nu poate formula criterii restrictive privind participarea la procedura de achizitii pe considerente cum ar fi numele actionarilor sau relatiile comerciale dintre firmele participante”, a transmis MAE, ca reactie la articolul de pe Hotnews.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button