Situation Room: Interlopii din București și-au dat întâlnire pe Facebook cu rivalii din Oradea. Bătaia se ține la Cluj

23 feb. 2021
1687 Afișari
Situation Room: Interlopii din București și-au dat întâlnire pe Facebook cu rivalii din Oradea. Bătaia se ține la Cluj

N-ai cum, frate, n-ai cum. N-ai cum să nu ții cont de tehnologie, de social media, de iuțeala cu care poți trimite vorba - asta fiind po chestie esențială în viață în general, în viața complicată de interlop, în special. O grupare de interlopi din București a plănuit o întâlnire cu rivalii din Oradea, la Cluj, pe o rețea de socializare. Pentru că, de ce nu, trebuie să țină și ei pasul cu tehnologia.

Mircea Nebunu, unul dintre liderii interlopilor din Clanul Sportivilor plănuiește să se bată la Cluj cu gruparea lui Romi Neguș, din Oradea, aceștia amenințându-se dur prin intermediul rețelelor de socializare.

Mai mult, scrie stiridecluj.ro, acum câteva zile lucrurile au fost la un pas să degenereze.

Gruparea lui Romi Neguș a fost oprită pe data de 17 februarie, pe Piatra Craiului, de mascați, în timp ce se îndrepta spre București pentru o întâlnire cu cei din Clanul Sportivilor.

Duminică însă, Liviu Nebunu, fratele lui Mircea Nebunu, liderul Clanului Sportivilor din București, a aprins mai tare focul dușmăniei. Numărul doi din Clanul Sportivilor l-a jignit dur pe Romi Neguș, iar despre interlopul Nelson Mondialu a spus că este o babă mucegăită.

”Tot am evitat, dar văd că nu e bine. Să moară fii-mea, cine vrea să o caute cu mine sunt pregătit și de viață și de moarte și de pârnaie. De orice! Dacă m-a sunat Buză i-am spus că eu nu iau valoarea nimănui. Cu finul meu Neguș am vorbit o vorbă cu el se termină aici discuția. Bine mă, dacă vreți să mai vorbiți, ce să vorbiți, că am vorbit cu Neguș. Ce vreți voi aia se întâmplă. Vreți să respectați o decizie bine, vreți să veniți la București e bine. Dacă vreți vin eu la Cluj, oriunde vreți voi să vin”, a postat pe Facebook liderul Clanului Sportivilor.

A acceptat întâlnirea de la Cluj

”Bă tu mi-o dai rece și mi-o dai caldă. Spune mă, la Cluj, la ce oră ne vedem noi doi. Să o facem noi doi. Lasă vrăjeala și alea. Ți-am zis să termini cu finul meu. Eu vreau să o încerc cu tine, dacă tu ești șmecher. Cine ți-a zis ție vreodată de bătăi? Te bat cu o mână mă!”, i-a răspus rivalul din Oradea.

 

Cookies