Situație de spital în Chitila: doi copii s-au certat, părinții au explodat. O mamă a aruncat cu pietre în mașina părinților adverși și l-a nimerit pe cel mic

03 oct. 2023
1268 Afișari
Situație de spital în Chitila: doi copii s-au certat, părinții au explodat. O mamă a aruncat cu pietre în mașina părinților adverși și l-a nimerit pe cel mic
Situație de spital în Chitila: doi copii s-au certat, părinții au explodat. O mamă a aruncat cu pietre în mașina părinților adverși și l-a nimerit pe cel mic | Foto simbol: Inquam Photos / Cosmin Enache

Două familii din Chitila, județul Ilfov, s-au luat la ceartă, după un incident care a avut loc între copiii acestora. Un băiețel a fost lovit cu o piatră în buză.

O familie din Chitila a fost atacată cu pietre

Cearta dintre cei doi copii i-ar fi făcut pe părinții acestora să continue conflictul în stradă. Aceștia au transformat o neînțelegere dintre cei mici într-un adevărat scandal.

Potrivit Gândul.ro, conflictul ar fi început după ce o fată l-a lovit cu mingea-n cap pe un băiețel. În urma acestui incident, familiile acestora s-au luat la ceartă, iar părinții băiatului au fost atacați cu pietre.

Una dintre pietre l-a nimerit pe băiețel în zona gurii. Pentru că rana a început să sângereze, părinții acestuia au chemat ambulanța.

Părinții băiatului lovit cu mingea au vrut să le ceară explicații părinților fetei, dar discuția dintre aceștia a degenerat. După mai multe înjurături și amenințări care le-au fost adresate de familia fetei, părinții băiatului au cerut ajutorul poliției.

După ce a fost sesizată poliția, conflictul a degenerat. Părinții fetei au fost deranjați de faptul că poliția a intervenit între cele două familii, astfel că au vrut să-i învețe o lecție pe părinții băiatului.

Aceștiau au fost pândiți în timp ce părăseau complexul rezidențial cu mașina și au fost așteptați la bariera din Cartierul German. Cât timp au așteptat ca bariera să se ridice, părinții băiatului, cât și copilul lor au fost atacați cu pietre.

Mama minorului care a fost lovit de o piatră după atac a declarat următoarele pentru Gândul.ro:

Când am ieșit, ne așteptau în fața complexului, după ce poliția a vorbit cu ei să stea cuminți. Ne-am trezit la poartă cu toată familia și cu încă cinci prieteni, erau mulți.

Eu, soțul și copilul nostru eram în mașină, așteptam să se ridice bariera. Mama fetei a început să ne înjure. Ne-am dat jos la ea și i-am zis gata, potolește-te!

Am urcat înapoi în mașină și, când să plecăm, au început să arunce cu pietre. Era geamul deschis, iar o piatră l-a nimerit pe fiul meu, i-a spart buza. Am chemat salvarea și i-au oprit sângerarea.

Mașina de firmă în care ne aflam și care e fabricată în 2023 a fost făcută praf, e toată ciuruită de pietre.

Pe pagina de TikTok a mamei minorului a fost făcut public următorul document:

Sursa foto: TikTok - nutaluminita
Sursa foto: TikTok – nutaluminita

De asemenea, o cameră de supraveghere a filmat momentul în care familia a fost atacată cu pietre.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies