Situație de „Doamne, ferește!” în Sectorul 3. O cruce a fost împrejmuită de pavele, laolaltă cu tot spațiul verde care era cândva, dar care a fost transformat în trotuar

14 nov. 2023
315 Afișari
Situație de
Situație de "Doamne, ferește!" în Sectorul 3. O cruce a fost împrejmuită de pavele, laolaltă cu tot spațiul verde care era cândva, dar care a fost transformat în trotuar. Sursa foto: Facebook/ Cetățean Sector 3

Lucrările cu pavele excesive din Sectorul 3 nu încetează din a surprinde bucureștenii. Recent, un trecător a observat cum muncitorii au pus pavele de jur împrejurul unei cruci.

În locul unde se află crucea era un spațiu verde

Cu toții știm că Sectorul 3 este cunoscut pentru multitudinea lucrărilor cu pavele realizate mai peste tot. Se pare că primarul Robert Negoiță chiar are o pasiune pentru trotuarele gri roșiatice.

De regulă, bucureștenii mai trec cu vederea anumite lucrări și nu sunt atât de deranjați de ele, pentru că s-au obișnuit. Dar, de data aceasta, unii cetățeni susțin că primarul a exagerat cu pavelele.

Mai exact, un loc în care înainte ar fi fost un spațiu verde a fost refăcut, cu tot cu o cruce care se afla acolo.

Spațiul verde a fost transformat într-un trotuar clasic al Sectorului 3, pavat în totalitate. Problema este că nici crucea persoanei care a decedat acolo în urmă cu câțiva ani nu a scăpat de pavare. Astfel că, de jur împrejurul ei, au fost puse pavele roșii și gri.

Un trecător a observat rapid această lucrare și a fotografiat-o, după care a publicat-o pe pagina de Facebook „Cetățean Sector 3”, acolo unde a dat vina pe Robert Negoiță:

Bună seara, cetățeni ai sectorului mutilat! Știu că ați crezut că le-ați văzut pe toate în materie de betonare a spațiilor verzi și pavele puse efectiv peste tot, dar, sunt sigur că pe asta nu o știați. Încă o mizerabilă bătaie de joc la adresa cetățenilor din partea primarului Negoiță și a consilierilor care-i aprobă toate proiectele aberante și îi dau mână liberă să facă ce vrea și cum vrea și deloc în interesul cetățenilor din sector. Nu mai zic nimic, căci poza asta chiar e cât 1.000 de cuvinte.

PS – În cazul în care există nelămuriri, aici era un spațiu verde, cât vedeți cu ochii era spațiu verde. Crucea de fier era pe spațiul verde. Au betonat tot și au procedat cu crucea la fel cum au procedat cu toți copacii din sector.

Cruce împrejmuită de pavele
Cruce împrejmuită de pavele. Sursa foto: Facebook/ Cetățean Sector 3

Cum au reacționat cetățenii la postare

Cetățenii Sectorului 3 nu au fost tocmai încântați de cele văzute. Aceștia și-au exprimat părerile cu privire la lucrările făcute de PS3 și, în mare parte, s-au declarat nemulțumiți de ele.

Câteva dintre părerile acestora

  • „Nu mai sunt surprins de nimic din ceea ce se întâmplă în acest sector când vine vorba de activitatea autorităților locale, însă șocant este faptul că sunt concetățeni, și nu puțini la număr, care încă mai cred că este normal și firesc tot ce se întâmplă, ba chiar sunt mulțumiți de atâtea borduri, pavele, gunoaie etc.” (G. B.)
  • „Să-ți fie rușine domnule primar că faci doar ce-ți spun consilierii tăi! Trimite-i la consiliere pentru a te putea consilia! Și, de asemenea, ar trebui să vă preocupe mai mult ce face firma executantă de construcții! Unde este dirigintele de șantier din partea primăriei? (…)” (M. A.)

Te-ar putea interesa și:

Cookies