ARHIVA B365

Situaţia traficului din România: Nu sunt drumuri închise, se circulă îngreunat pe unele drumuri

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informa ca la ora 10.45 nu sunt anuntate autostrazi sau drumuri nationale (europene) cu circulatia oprita din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile si nici a unor evenimente rutiere, informează Hotnews.ro.

Pe autostrada A2 Bucuresti – Constanta se semnaleaza ninsoare si viscol pe alocuri, iar stratul de zapada masoara aproximativ 5 cm. Se actioneaza cu utilaje de deszapezire si de imprastiere a materialului antiderapant. Se recomanda o viteza de maxim 60 km/h.

In judetul Gorj, pe DN67C Novaci – Ranca, la iesirea din orasul Novaci, un echipaj de politie nu permite accesul autovehiculelor care nu sunt echipate cu anvelope de iarna catre Ranca, recomandand folosirea lanturilor antiderapante.

In judetul Giurgiu, pe DN5 Bucuresti – Giurgiu, la kilometrul 44, traficul rutier se desfasoara ingreunat, pe o banda, alternativ, din cauza unui eveniment rutier in care a fost implicat un autotren, la iesirea din localitatea Daia. Conducatorul autovehiculului respectiv a pierdut controlul volanului din cauza neadaptarii vitezei la conditiile meteo-rutiere, derapand si blocand sensul de mers Bucuresti-Giurgiu.

In judetul Mehedinti, pe DN6, la iesirea din Orsova catre Drobeta-Turnu Severin, la kilometrul 360, traficul rutier inca se desfasoara pe o banda, alternativ, din cauza accidentului rutier din data de 06 februarie 2015, in care au fost implicate trei autotrenuri.

In judetul Caras-Severin, traficul rutier se desfasoara pe o banda, alternativ, pe DN57B, in zona Iablanita. Drumul a fost blocat in ambele sensuri la kilometrul 85+650 de metri, din cauza unor stanci care s-au desprins din versant in data de 05.02.2015, in jurul orei 22:40. Lucratorii de la drumuri actioneaza pentru degajarea celeilalte benzi.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button