Situația „Nerăbdare Periculoasă” în traficul din București. Câțiva șoferi transformă pista de biciclete și o bucată mare de trotuar în bandă de făcut la dreapta

17 mai 2024
1470 afișări
Situația
Situația "Nerăbdare Periculoasă" în traficul din București. Câțiva șoferi transformă pista de biciclete și o bucată mare de trotuar în bandă de făcut la dreapta | Sursa foto: Ai parcat ca un bou București/Facebook

Au folosit pista de biciclete și chiar o parte din trotuar, transofrmându-le în bandă pentru virajul la dreapta. Se grăbeau să ajungă la destinație și s-au descurcat!

Pista de biciclete și o parte din trotuar s-au transformat în bandă pentru virajul a dreapta

Toți șoferii bucureșteni cunosc problema traficului din Capitală: multă aglomerație și mult mai mulți nervi din partea conducătorilor auto. Însă, cert este că destui dintre aceștia urmează expresia „fiecare pentru el”, neinteresându-i faptul că ar putea să îi incomodeze pe ceilalți participanți la trafic sau pe pietoni.

Pe Facebook, mai exact pe grupul „Ai parcat ca un bou București”, un bucureștean a fotografiat o situație neobișnuită. Este vorba despre câteva mașini care se pregătesc să vireze la dreapta, dar de pe pista de biciclete și trotuar.

Bucureșteanul care a scris postarea, vrea să sublinieze faptul că locuitorii Capitalei (și nu numai) nu sunt inventivi doar atunci când vine vorba de parcări.

Nu sunt parcări, dar voiam să evidențiez ce inventivi sunt șoferii din București, la făcut dreapta.

O mașină înmatriculată în București, cealaltă în Prahova și una de Ucraina, vor să evite traficul și, probabil, să ajungă la destinație mai devreme cu vreo 5 minute. În imagini se observă și un taxi, al cărui număr nu se vede.

Comentariile la postare nu au întârziat să apară, ceilalți membri din grup fiind deranjați de comoprtamentul acestor șoferi. Iată câteva:

  • „Până îi va observa un polițist!”
  • „Au venit să ne ia la mișto”

Grupurile de Facebook surse de informare

Pe rețeaua de socializare Facebook, au început să fie create tot mai multe grupuri care au ca subiect problemele șoferilor sau a pietonilor. Membrii acestor grupuri, publică poze care surprind diferite incidente din trafic, parcări neregulamentare, informații despre desfășurarea traficului pe diferite segmente de drum etc.

Câteva grupuri care le pot fi de ajutor șoferilor bucureșteni:

  • Ai parcat ca un bou București
  • Info Trafic București/Ilfov
  • Info Trafic București și Iflov

Citește și:

Cookies