Site-ul de pariuri Bet365, INTERZIS. AMENZI MARI pentru cei care continuă să parieze prin Bet365

de:
16 oct. 2015
12 Afișari
Site-ul de pariuri Bet365, INTERZIS. AMENZI MARI pentru cei care continuă să parieze prin Bet365

Jucătorii români au la dispoziţie 30 de zile să-şi retragă banii, informează gandul.info.

Oficiul a remis un comunicat prin care li se anulează dreptul de operare al companiilor HILLSIDE GAMING LP şi HILLSIDE SPORTS LP, care oferă servicii de jocuri de noroc, prin platforma de jocuri accesibilă prin intermediul site-ului bet365.com.

Compania a fost atenţionată să nu mai permită jocul celor care accesează site-ul de pe IP-uri din România sau jucătorilor români potrivit dispoziţiilor legale şi sp remită jucătorilor banii existenţi în conturile de joc. Jucătorii au 30 de zile pentru a retrage sumele după care accesul la site va fi restricţionat.

„De asemenea, informăm toţi jucătorii că în conformitate cu prevederile art.22 alin. (6) din OUG nr.77/2009 privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc: ”Constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 5.000 lei la 10.000 lei participarea persoanelor fizice de pe teritoriul României la activităţi de jocuri de noroc la distanţă, aşa cum sunt definite la art.10 alin.(1) lit. h)-n), care nu sunt autorizate de O.N.J.N”, relevă comunicatul ONJN.

Amenzile pentru jucătorii care ignoră avertismentul de a mai paria la Bet365 sunt cuprinse între 5.000 şi 10.000 de lei. Bet365 este agenţia din România cu cei mai mulţi pariori online, astfel că zeci de mii de jucători vor fi afectaţi de această decizie.

Potrivit şefului ONJN, citat de stirileprotv.ro, 50.000 de români vor primi amenzi pentru că au jucat în ultimele 3 luni pe site-uri neautorizate în România.

Motivul includerii pe lista neagră a site-ului este faptul că acesta a continuat să opereze şi după 10 septembrie 2015, când a expirat perioada de graţie în care firmele puteau să-şi îndeplinească obligaţiile restante faţă de bugetul de stat.

Unii dintre jucători au fost rugaţi să treacă pe la sediul ONJN, pentru a da explicaţii cu activitatea lor pe site-urile respective.

Lista neagră, AICI

Cookies