Sistemul pentru gestionarea parcărilor din Sectorul 3 (GIS) nu poate fi accesat până mâine. Primăria S3: Sunt realizate lucrări de mentenanță

18 sept. 2023
6239 Afișari
Sistemul pentru gestionarea parcărilor din Sectorul 3 (GIS) nu poate fi accesat până mâine. Primăria S3: Sunt realizate lucrări de mentenanță
Sistemul pentru gestionarea parcărilor din Sectorul 3 (GIS) nu poate fi accesat până mâine. Primăria S3: Sunt realizate lucrări de mentenanță | Sursă foto: Facebook- Primăria Sectorului 3

Primăria le-a transmis bucureștenilor din Sectorul 3 că platforma GIS, pentru gestionarea parcărilor din aria administrată nu va funcționa până mâine.

Motivul pentru care aceasta nu va putea fi accesată este că sunt realizate anumite lucrări de mentenanță.

Platforma GIS nu poate fi accesată până mâine

Platforma GIS, adică sistemul informatic pentru gestionarea parcărilor din Sectorul 3, nu va putea fi accesat pentru următoarele 24 de ore. Mai precis, bucureștenii nu vor putea să depună cereri pentru atribuirea unui loc de parcare până marți, 19 septembrie 2023, ora 12:00.

Iată mesajul publica pe pagina de Facebook a PS3:

Din cauza unor lucrări de mentenanță, platforma GIS, cea prin care depunem cereri pentru parcări, nu va putea fi accesată începând de astăzi, 18.09.2023, ora 12:30, până mâine, 19.09.2023, ora 12:00.

De asemenea, administrația publică le-a transmis cetățenilor că cererile ce au fost depuse până la acest moment nu vor fi afectate de intervențiile ce sunt făcute.

După ce lucrările de mentenanță vor fi finalizate, platforma va putea fi folosită fără probleme, exact ca și până acum.

În Sectorul 3 se pot face abonamente zilnice pentru parcare

PS3 a introdus abonamentele pentru locurile de parcare nenominale aflate în aria administrată. Există două tipuri de abonamente de zi pe care bucureștenii le pot achiziționa. Mai precis, acestea sunt:

  • Abonamente lunare,
  • Abonamente anuale.

Cei care cumpără abonamentele nu trebuie să aibă domiciliul în Sector 3, însă dacă îl au, prețul este mai mic. Iată care sunt tarifele:

Persoanele fizice sau persoanele juridice care au adresa de domiciliu/reședință/sediu social sau punct de lucru pe raza Sectorului 3:

  • Abonamentul lunar – 50 lei inclusiv TVA,
  • Abonamentul anual – 500 lei inclusiv TVA.

Persoanele fizice sau persoanele juridice care nu au adresa de domiciliu/reședință/sediu social sau punct de lucru pe raza Sectorului 3:

  • Abonamentul lunar – 100 lei inclusiv TVA,
  • Abonamentul anual – 1000 lei inclusiv TVA.

Beneficiarii vor putea lăsa mașinile parcate pe locuri nenominale din Sectorul 3, între orele 08:00 – 18:00. Persoanele interesate pot cumpăra astfel de abonamente accesând APLICAȚIA MOBILĂ.

Cookies