Sistemul de taxare de la metrou a picat joi seară. Ce au transmis oficialii Metrorex

09 feb. 2023
864 Afișari
Sistemul de taxare de la metrou a picat joi seară. Ce au transmis oficialii Metrorex
Sistemul de taxare de la metrou a picat joi seară. Ce au transmis oficialii Metrorex. Sursa foto: Facebook

Circulația în subteran din București a fost paralizată joi seară după ce sistemul de taxare de la gurile de metrou nu a fost funcțional. Sistemul a fost nefuncțional, astfel că oamenii, care în mare măsură plecaseră de la locul de muncă, au format cozi interminabile în drum spre casă.

Sistemul de taxare la metrou a picat joi seară, în jurul orei 18:00, „ora de vârf” la care mulți bucureșteni pleacă de la locurile de muncă și se îndreaptă către case. Eroarea de la sistemul de taxare al Metrorex a dat însă peste cap drumul cetățenilor, care au format cozi interminabile la porțile de acces în subteran.

Sistemul de taxare de la metrou a picat joi seară. Ce au transmis oficialii Metrorex

Problemele de sistem au fost remediate între timp, traficul fiind reluat în mod normal după câteva zeci de minute de confuzie și nemulțumire. La scurt timp conducerea Metrorex a transmis și un comunicat de presă prin care a explicat ce a cauzat problemele de acces în subteran.

„Metrorex informează că începând cu ora 18:00 au existat fluctuații de autorizare a tranzacțiilor la porțile de acces din rețeaua de metrou. Specialiștii băncii care operează aceste tranzacții au remediat situația”, se arată într-un comunicat remis de Metrorex.

De asemenea, persoanele care au fost nevoite să stea la coadă au apucat să surprindă și imagini cu cozile, după cum este cazul postării de mai jos.

Ar putea fi o imagine cu 7 persoane şi persoane în picioare

CITEȘTE ȘI

Cățelul care doarme liniștit în autobuzul 381 a devenit „vedeta STB” pe social media

Muzeu de artă în Primăria Capitalei? Ideea îi aparține viceprimarului Stelian Budjuveanu

Bugetul Primăriei Sectorului 2 a fost aprobat. Banii se vor duce, în principal, în educație, infrastructura rutieră și reabilitarea termică a blocurilor

Cookies