SMART CITY

Sisteme de sonorizare pentru radio şcolar şi situaţii de urgenţă, în Sectorul 2

Sistemele de sonorizare vor acoperi întreaga suprafață a unității de învățământ, cuprinzând atât sălile de clasă, holurile, curtea școlii şi sala de sport. Astfel, acestea pot fi folosite pentru transmiterea mesajelor de către conducerea unităților de învățământ, pentru anunțarea sfârșitului orelor, pauzelor etc. În pauzele dintre ore, sistemele de sonorizare pot fi folosite pentru muzică recreațională.

După modelul nordic sau vestic, sistemele de sonorizare din şcolile sectorului 2 pot fi folosite pentru un radio școlar, acolo unde elevii pot fi moderatori, DJ sau creatori de conținut. Un astfel de proiect ajută elevii să realizeze o adevărată comunitate, în care relațiile interpersonale sunt mult mai puternice și în care tinerii creează un mediu competitiv care duce la dezvoltarea lor.

Un alt beneficiu important al sistemelor de sonorizare îl reprezintă siguranța. Prin intermediul acestor sisteme se pot anunța situațiile de urgență (incendii, calamități naturale) și se pot comunica imediat instrucțiunile ce trebuie urmate de elevi.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button