ARHIVA B365

Sistem inteligent de încasare a taxei de pod la Cernavodă, prin SMS sau aplicație

Noua modalitate de plată a taxei va fi introdusă de la 30 aprilie, și va consta în posibilitatea de achita prin SMS, printr-o aplicație de smartphone, sau cash, la benzinării, taxa de pod. 

În şedinţa de Guvern Ponta l-a întrebat pe ministrul Transporturilor: ‘Este inteligent domnule ministru Rus?’. ‘Extrem de inteligent’, a răspuns Ioan Rus.

‘Să nu fie mai inteligent decât noi, aia e singura problemă. Ca să nu mai fie cozi la bariera de la Cernavodă vreau să îl testăm împreună înainte de 1 Mai, ca să fim siguri că funcţionează’, i-a transmis Ponta lui Rus.

Ministrul Transporturilor a explicat că sistemul este în testare, iar pe data de 30 aprilie ar urma să devină operaţional. ‘Acum este în testare şi, din 30, pe ultima zi (a lunii aprilie – n.r.) funcţionează’, a spus Ioan Rus.

‘Eu am văzut mai multe lucruri decât dumneavoastră că sunt mai bătrân, dar vreau să văd şi bariera aia că funcţionează fără să mai stau la coadă şi o să vă felicit public pe dumneavoastră şi CNADNR pentru rezolvarea acestei probleme’, a adăugat Victor Ponta.

Informaţiile publicate de ECONOMICA.net pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor. http://www.economica.net/sistem-inteligent-la-taxa-de-pod-de-la-cernavoda_99903.html#ixzz3Y2Vm9cL0


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button