Patronul restaurantului La Cocoşatu s-a spânzurat

de:
05 dec. 2011
1 Afișari
Patronul restaurantului La Cocoşatu s-a spânzurat

Apelul la servicul 112 a fost primit în jurul orei 13.00. La scurt timp, echipele de intervenţie au ajuns la restaurantul din Băneasa unde l-au găsit pe patronul localului spânzurat şi au declarat decesul acestuia. Ioan Oiţă avea 63 de ani.

În urma audierilor preliminare, poliţiştii au aflat că Ion Oiţă a fost văzut ultima oară în viaţă în jurul orei 12.00. Apoi, în jurul orei 13.30, un barman care căuta să aducă marfă în restaurant, l-a găsit în magazie pe patronul său atârnat în ştreang, scrie evz.ro.

Potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe, firma deţinută de Ion Oiţă înregistra, în 2010, un profit de 35.000 de lei (8.000 de euro), în condiţiile în care are datorii imense de peste 5 milioane de lei (peste 1,1 milioane de euro). Cel mai probabil este vorba de credite bancare ale căror rate nu puteau fi acoperite din profitul mediu de 650 de euro lunar, cât a raportat oficial patronul.

În 2005, fiul cel mare al lui Ion Oiţă a fost implicat într-un accident grav de motocicletă petrecut în Piaţa Dorobanţi şi a stat în comă o lună şi jumătate. Doi ani mai târziu, soţia lui Ion Oiţă l-a părăsit, luându-l cu ea pe băieţelul lor în vârstă de patru ani, potrivit realitatea.net.

Cookies