Sinistraţii de pe centură au primit alimente de la jandarmi. S-a lucrat la degajarea şoselei

de:
27 ian. 2012
2 Afișari
Sinistraţii de pe centură au primit alimente de la jandarmi. S-a lucrat la degajarea şoselei

Echipaje au lucrat în noaptea joi spre vineri pentru deszăpezirea şi degajarea Şoselei de centură a Capitalei, jandarmii şi lucrători ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă împărţind şi conserve de carne şi apă celor blocaţi în trafic. Jandarmii au introdus patrule hipo şi terestre pentru a păzi maşinile abandonate.

Peste 250 de maşini au fost blocate de nămeţi pe Şoseaua de centură a Bucureştiului. Mai mulţi şoferi şi pasageri, între care şi copii, au fost adăpostiţi peste noapte în unităţile jandarmilor.

În noaptea de joi spre vineri, drumarii au dejagat de zăpadă arterele principale ale Capitalei, dar şi străzile care fac legătura cu marile bulevarde.

Premierul Emil Boc a mers, joi seară, printre tirurile blocate pe centura Capitalei, interesându-se de situaţia şoferilor şi spunând că se aştepta să ningă, dar nu în cantităţi atât de mari.

„Mă aşteptam să ningă, nu e o surpriză să ningă în această perioadă, dar nu să fie formate troiene de zăpadă înalte de trei metri”, a spus Boc.

Cookies