Singură împotriva nimănui: Elena Udrea nu are contracandidat la şefia PD-L Bucureşti

de:
21 nov. 2010
0 Afișari
Singură împotriva nimănui: Elena Udrea nu are contracandidat la şefia PD-L Bucureşti

Democrat-liberalii bucureşteni s-au adunat duminică dimineaţă la Palatul Parlamentului ca să-şi aleagă conducerea. Mai, specific, să aleagă vicepreşedinţii şi secratul general, pentru că funcţia cea mare va fi a şefei Turismului, Elena Udrea, care de altfel a şi avut vreme să se acomodeze cu fotoliul de preşedinte al PD-L Bucureşti pe care îl ocupă ca interimar încă din vară.

De-a lungul anilor, filiala PDL Bucureşti a fost condusă de nume sonore: Traian Băsescu, Vasile Blaga sau Liviu Negoiţă. Dar niciodată de o femeie. Șefia filialelor centrale ale partidelor e o trambulină pentru candidatura la Primăria Capitalei.

Udrea cochetează cu ideea dar consideră prematură discuţia. „Cred că în primul rând partidul are nevoie să recâştige încrederea bucureştenilor. Am scăzut mult în preferinţele acestora şi în mare parte vina este a noastră”, a declarat Udrea, citată de REALITATEA.NET.

În cursa pentru funcţia de prim-vicepreşedinte s-au înscris Sorina Plăcintă, fost ministru al Tineretului, şi deputatul Costică Canacheu. Postul de secretar general este disputat de Irinel Cristu, Dănuţ Liga şi Vasile Gherasim.

Cookies