SIMULARE MATEMATICĂ EVALUAREA NAŢIONALĂ CLASA A VIII-A. Sute de elevi au chiulit

de:
24 feb. 2015
1 Afișari
SIMULARE MATEMATICĂ EVALUAREA NAŢIONALĂ CLASA A VIII-A. Sute de elevi au chiulit

SIMULARE MATEMATICĂ EVALUAREA NAŢIONALĂ CLASA A VIII-A.  Elevii de clasa a VIII-a au avut de pregătit pentru simularea la Matematică cinci capitole, potrivit listei de conţinuturi pentru simularea Evaluării Naţionale. Scopul simulărilor este să îi obişnuiasca pe elevi cu rigoarea unui examen şi să optimizeze rezultatele copiilor.

BAREM SIMULARE MATEMATICĂ EVALUAREA NAŢIONALĂ CLASA A VIII-A. BAREM SIMULARE MATEMATICĂ 2015, conform EDU.RO AICI

SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ CLASA A VIII-A. SUBIECTE LA EVALUARE NAŢIONALĂ LA MATEMATICĂ AICI

SIMULARE MATEMATICĂ EVALUAREA NAŢIONALĂ CLASA A VIII-A.  Din datele Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba, la proba de Matematică în cadrul sesiunii de simulare pentru Evaluarea Naţională, clasa a VIII-a au fost prezenţi, marţi, 3048 de elevi, 103 fiind absenţi. În rândul celor care nu s-au prezentat la testare se află şi elevi cu cerinţe educative speciale, care nu sunt obligaţi să participe la examen. Potrivit alba24.ro, testarea a avut loc în 110 centre din judeţ, nefiind înregistrate incidente.

În județul Cluj, din 5.296 de elevi, 5.099 s-au prezentat la proba de la matematică, iar 197 au absentat.

SIMULARE MATEMATICĂ EVALUAREA NAŢIONALĂ CLASA A VIII-A. EVALUARE NAŢIONALĂ 2015 EDU.RO: Miercuri se va da simularea la Limba şi literatura maternă, ultima probă fiind doar pentru elevii aparţinând minorităţilor naţionale care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă. Afişarea rezultatelor este programată pentru 6 martie.

Cookies