SMART CITY

SUBIECTE ŞI BAREME SIMULARE EVALUAREA NAŢIONALĂ 2016, proba de MATEMATICĂ, conform EDU.RO

SIMULARE EVALUAREA NAŢIONALĂ 2016, MATEMATICĂ. SUBIECTE ȘI BAREME EDU.RO. Marți, 23 februarie, 188.000 de elevi înscrişi în clasa a VIII-a au susţinut simularea la EVALUAREA NAȚIONALĂ, PROBA MATEMATICĂ. 

SIMULARE EVALUAREA NAŢIONALĂ 2016, MATEMATICĂ. SUBIECTE ŞI BAREME EDU.RO

Elevii care au dat marţi simularea la Evaluarea Naţională la proba de Matematică au avut de rezolvat la primul subiect 6 exerciţii notate fiecare cu 5 puncte. La subiectul al doilea, au avut de desenat o piramidă şi să rezolve mai multe cerinţe legate de aceasta. Al treilea subiect a avut două puncte, cu mai multe cerinţe.

SUBIECTELE de la SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ 2016 – MATEMATICĂ – AICI

BAREMUL DE EVALUARE ŞI NOTARE PENTRU SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ 2016 – MATEMATICĂ- AICI

SIMULARE EVALUAREA NAŢIONALĂ 2016, MATEMATICĂ. MODELE DE SUBIECTE ȘI BAREME EDU.RO.

MODELE DE SUBIECTE PENTRU SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ 2016- MATEMATICĂ- AICI

MODEL DE BAREM PENTRU SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ 2016- MATEMATICĂ- AICI

SIMULARE EVALUAREA NAŢIONALĂ 2016, MATEMATICĂ. MODELE DE SUBIECTE ȘI BAREME EDU.RO

Calendarul simulării Evaluării Naţionale pentru elevii de clasa a VIII-a, conform EDU.RO:

– 22 februarie: Limba şi literatura română

– 23 februarie: Matematică

– 24 februarie: Limba şi literatura maternă (pentru elevii aparţinând minorităţilor naţionale care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă)

 – 4 martie: afişarea rezultatelor

VEZI ŞI:

MODEL DE SUBIECTE PENTRU SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ 2016- LIMBA şi LITERATURĂ ROMÂNĂ, AICI

MODEL DE BAREM PENTRU SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ 2016- LIMBA şi LITERATURĂ ROMÂNĂ, AICI

SIMULARE EVALUAREA NAŢIONALĂ 2016, MATEMATICĂ. MODELE DE SUBIECTE ȘI BAREME EDU.RO

Subiectele vor fi elaborate pe baza conţinuturilor şi a competenţelor asociate acestora prevăzute în programele de examen pentru EN VIII, precizează Ministerul Educaţiei.

Pentru clasa a VIII-a, programa de examen este disponibilă aici, iar conţinuturile exceptate, adică acele teme care care nu se vor regăsi în subiecte, sunt publicate aici

Rezultatele pe care le vor obtine elevii la simulari vor fi analizate la nivelul fiecarei scoli, prin discutii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei si sedinte cu parintii, in vederea imbunatatirii performantelor scolare.

Notele obţinute nu se trec în catalog. În situaţia excepţională în care se doreşte consemnarea notei în catalog, elevul trebuie să solicite acest lucru profesorului. În urma analizării rezultatelor, inspectoratele şcolare judeţene vor lua măsuri de monitorizare şi control, dar şi de remediere a problemelor, acolo unde acest lucru se impune.

SIMULARE EVALUAREA NAŢIONALĂ 2016, MATEMATICĂ. MODELE DE SUBIECTE ȘI BAREME EDU.RO

Anul trecut, 96,17% dintre elevii înscrişi în clasa a VIII-a (adică 180.442 de elevi) au participat la toate probele simulării, iar 50,68% dintre cei prezenţi (91.445 de elevi) au obţinut medii peste 5. Cele mai ridicate procente de promovare s-au înregistrat în judeţul Bacău – 68,56% (rată prezenţă – 99,47%), municipiul Bucureşti – 64% (rată prezenţă – 95,03%), judeţul Giurgiu – 63,8% (rată prezenţă – 92,05%) şi judeţul Bihor – 61,8% (rată prezenţă – 90,36%).

Cele mai puţin competitive rezultate (rate de promovare sub 40%) s-au consemnat în judeţele Caraş-Severin (36,27%), Vaslui (38,55%) şi Tulcea (39,89%). În aceste judeţe prezenţa a fost, în medie, de aproximativ 95%.

SIMULARE EVALUAREA NAŢIONALĂ 2016, MATEMATICĂ. MODELE DE SUBIECTE ȘI BAREME EDU.RO

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button