SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014: Subiecte care nu se dau la limba şi literatura română

de:
17 feb. 2014
0 Afișari
SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014: Subiecte care nu se dau la limba şi literatura română

Marţi se desfăşoară proba scrisă la limba şi literatură română, miercuri are loc proba scrisă la matematică, iar joi, pe 20 februarie, la limba şi literatura maternă. Conținuturile pentru simulare sunt cele prevăzute în programa pentru evaluare naţională 2014 pentru absolvenții clasei a VIII-a.

Pentru simularea examenului de evaluare naţională la limba şi literatura română sunt exceptate următoarele conținuturi: procedee de expresivitate artistică în textele studiate (figuri de stil: alegoria) – conținut asociat competenței specifice 1.1; complementul direct și propoziția subordonată completivă directă; complementul indirect și propoziția subordonată completivă indirectă; complementele circumstanțiale și propozițiile subordonate circumstanțiale corespunzătoare (de loc, de timp, de mod, de cauză, de scop) – conținuturi asociate competenței specifice.

CALENDARUL simulărilor pentru evaluarea naţională:

– 18 februarie 2014 Simulare – Limba si literatura româna – proba scrisa

– 19 februarie 2014 Simulare – Matematica – proba scrisa

– 20 februarie 2014 Simulare – Limba si literatura materna – proba scrisa

– 7 martie 2014 Afisarea rezultatelor.

Rezultatele obţinute de elevi la simulare EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 nu se pun în catalog. Rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecărei şcoli în parte.

Sursa: realitatea.net.

Cookies