SIMULARE BACALAUREAT 2015: Subiectele nu au putut fi transmise din cauza vremii

de:
06 mart. 2015
0 Afișari
SIMULARE BACALAUREAT 2015: Subiectele nu au putut fi transmise din cauza vremii

SIMULARE BACALAUREAT 2015: Problemele au fost cauzate de vremea rea, care a făcut ca în mai multe localităţi în care se susţine simularea reţeaua de telefonie şi transfer de date să nu fie funcţională, scrie romaniatv.net.

În mai multe localităţi din ţară, simularea probei la alegere a examenului de Bacalaureat nu poate fi susţinută, din cauza unor avarii la reţelele de telefonie şi transfer date, cauzate de vremea rea.

SIMULARE BACALAUREAT 2015. Ministrul Educaţiei, Sorin Câmpeanu, a declarat, la România TV, că a primit asigurări că problemele vor fi remediate şi că simularea se va susţine fără probleme, chiar şi cu o mică întârziere.

 

„Subiectele au fost transmise la toate cele 1513 centre în care se susţine simularea examenului de Bacalaureat. Au fost probleme cu dezarhivarea documentelor la circa jumătate. Problemele vor fi remediate la ora 9.30. Situaţia nu este atât de gravă, fiind vorba de o simulare”, a explicat Sorin Câmpeanu.

 

SIMULARE BACALAUREAT 2015. Elevii din clasa a XII-a au început luni, 2 martie, simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat. Vineri, 6 martie, liceeni susţin simularea la proba la alegere. Afişarea rezultatelor se va face pe 12 martie.

 

Cookies