SMART CITY

SIMULARE BACALAUREAT 2014: MODELE de SUBIECTE și BAREME pentru proba la MATEMATICĂ

SIMULARE BACALAUREAT 2014: MODELE de SUBIECTE și BAREME pentru proba la MATEMATICĂ

Simularea se desfăşoară la Matematică pentru filiera teoretică, profilul real, specializarea matematică – informatică şi filiera vocaţională, profilul militar, specializarea matematică – informatică

Elevii de clasa a XI-a şi a XII-a intră în săli până la ora 8.30, testarea începe de la ora 9.00 şi elevii nu părăsesc spaţiul de examinare cel puţin până la ora 10.30. Au la dispoziţie maximum trei ore pentru rezolvarea subiectelor şi vor fi supravegheaţi de profesori de altă specialitate. Aceștia sunt repartizaţi în săli în ordine alfabetică, în funcţie de listele afişate pe uşa clasei, câte un elev în bancă, în funcţie de spaţiul disponibil.
Elevii nu au voie să intre în săli cu materiale din care se pot inspira pentru rezolvarea subiectelor sau cu telefoane mobile. Sălile de examen şi de corectare a lucrărilor sunt monitorizate video.

Model Subiect Matematica profil mate-info
Model Barem Matematica profil mate-info
Model Subiect Matematica profil pedagogic
Model Barem Matematica profil pedagogic
Model Subiect Matematica profil științe naturale
Model Barem Matematica profil științe naturale
Model Subiect Matematica profil tehnologic
Model Barem Matematica profil tehnologic

Rezultatele obţinute de elevi la simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat naţional sunt analizate la nivelul fiecărei unitati de învăţământ în care s-au desfăşurat simulările naţionale din anul şcolar 2013-2014, prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinte cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptarii unor măsuri pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolare.
Potrivit ministerului, simulările au un dublu scop: familiarizarea elevilor cu rigorile unei evaluări naţionale, respectiv a unui examen de bacalaureat naţional, şi optimizarea rezultatelor obţinute de către elevii din învăţământul preuniversitar la finalul studiilor gimnaziale sau liceale.
În 7 martie se desfăşoară proba la alegere a profilului,  iar în 14 martie vor fi publicate rezultatele simulării Bacalaureatului.

SIMULARE BACALAUREAT 2014: MODELE de SUBIECTE și BAREME pentru proba la MATEMATICĂ


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button