Simona Pătruleasa, despre Ștefan Bănică Jr.: „De la început a vrut să ne dea ţeapă!”

de:
19 mai 2014
5 Afișari
Simona Pătruleasa, despre Ștefan Bănică Jr.:

Sabin Ivanof îl acuză pe Ştefan că nu vrea să semneze certificatul de intabulare a imobilului, astfel că cele 10 apartamente evaluate la 400.000 de euro fiecare nu pot fi scoase la vânzare. Bănică răspunde, prin intermediul avocatului, că Ivanof nu şi-a respectat obligaţiile contractuale, din cauză că blocul nu a fost realizat la timp, scrie libertatea.ro.

Dacă cei doi afacerişti s-au tot contrat prin intermediul ziarelor şi al televiziunilor, soţia lui Sabin, prezentatoarea Simona Pătruleasa, iese pentru prima dată la atac. „Am tăcut până acum, pentru că am tot sperat că vom rezolva această situaţie în mod civilizat. Domnul Ştefan Bănică apare la TV şi spune numai minciuni. Cum să declare că soţul meu l-a obligat să se împrumute la bancă, pentru ca mai apoi să afirme că noi nu eram prieteni, că doar ne cunoştea… aşa? Ce om s-ar împrumuta la bancă de un milion şi ceva de euro pentru o simplă cunoştinţă?”, a declarat Simona pentru Libertatea. Vedeta susţine că soţul ei a fost singurul care a plătit tot ce ţine de construirea imobilului.

„Sabin a ridicat acel bloc din banii noştri, el are acte pentu fiecare şurub folosit. Domnul Bănică nu a dat nici un leu pentru acea construcţie. Sabin a făcut asta din prietenie pentru el. Nici nu ne-am gândit că se va ajunge la aşa ceva, pentru că eram prieteni, ne vedeam, ne făceam concediile împreună… Dumnealui a jucat teatru cu noi, pozând în prieten. De la început a vrut să ne dea ţeapă. Ar trebui să-i fie ruşine domnului Bănică, noi am crezut că suntem prieteni!”, a răbufnit Simona.

Soţii Ivanof sunt nemulţumiţi că nu îşi pot recupera investiţia iniţială, pentru că nu pot scoate la vânzare partea lor de apartamente. Ei susţin că artistul le-a promis că le-o va returna peste 20 de ani, atunci când îşi va termina creditul de 1.700.000 de euro. „Nu ştim dacă vom mai trăi până atunci. Noi vrem acum banii investiţi! Nu ne mai punem problema de profit! Să ne recuperăm investiţia şi atât”, ne-a mai spus Simona.

CITEȘTE ȘI: Sabin Ivanof, soţul Simonei Pătruleasa: Ştefan Bănică o bătea pe Andreea Marin

Cookies