SIMONA HALEP a învins-o pe ZARINA DIYAS, la ROLAND GARROS. Va juca cu Naomi Osaka

de:
25 mai 2016
0 afișări
SIMONA HALEP a învins-o pe ZARINA DIYAS, la ROLAND GARROS. Va juca cu Naomi Osaka

SIMONA HALEP vs. ZARINA DIYAS, AZI, 25 MAI 2016, la ROLAND GARROS, LIVE la TV:

UPDATE Simona Halep s-a calificat in turul trei de la Roland Garros, dupa ce a invins-o in doua seturi, scor 7-6(5), 6-2, pe Zarina Diyas. In urmatoarea partida, Simona o va intalni pe Naomi Osaka (101 WTA).

A treia zi la Roland Garros este deschisă de Simona Halep. Românca, favorita numărul 6 a turneului parizian, va juca de la ora 12:00 cu Zarina Diyas, din Kazahstan.

Meciul va avea loc pe Terenul Phillipe-Chatrier și va fi transmis în direct pe Eurosport 1, transmite postul TV. În cazul unei victorii, Simona Halep o va întâlni în turul 3 pe învingătoarea dintre Mirjana Lucic-Baroni și Naomi Osaka.

Cealaltă reprezentantă a României care va juca astăzi în turul 2, Irina Begu, o va întâni pe Coco Vanderweghe. Meciul se va desfășura pe Terenul 2 și va fi precedat de alte 3 partide. Pe Eurosport 1 și online pe Eurosport Player, fanii români o pot urmări în direct pe Irina Begu în încercarea sa de a accede în turul 3 și de a-și egala astfel performanța din 2015.

SIMONA HALEP vs. ZARINA DIYAS, AZI, 25 MAI 2016, la ROLAND GARROS, LIVE la TV:

Astăzi îi vom vedea la lucru pe campionul en-titre la Roland Garros, Stan Wawrinka, și pe al doilea favorit al turneului, britanicul Andy Murray. Wawrinka vine după un prim tur extenuant, în care l-a învins în maxim de seturi pe Lukas Rosol și îl întâlnește pe Terenul Suzanne-Lenglen pe Taro Daniel. Japonezul a avut la rândul său o partidă incomodă în primul tur, care s-a încheiat în setul 5, din cauza abandonului lui Martin Klizan. Nici Andy Murray nu a avut un start de vis la Roland Garros. El a revenit în primul meci de la 0-2 la seturi în fața lui Radek Stepanek și îl va întâlni pe unul dintre reprezentanții gazdelor, Mathias Bourgue, pe Terenul Suzanne-Lenglen. Tot astăzi, favoritul numărul 3 și sfertfinalistul de anul trecut, Kei Nishikori, va juca pe Terenul 1 în compania rusului Andrey Kuznețov.

Pe tabloul feminin, Agnieszka Radwanska, favorita numărul 2 a competiției, o va întâni pe franțuzoaica Caroline Garcia, în ultimul meci al zilei de pe Terenul Suzanne Lenglen. Până la ora disputării acestui meci, o altă favorită la câștigarea turneului va întâni o reprezentantă a țării gazdă. Astfel Garbine Muguruza, cap de serie numărul 4, va juca pentru un loc în turul 3 în compania lui Myrtylle Georges, imediat după terminarea meciului Simonei Halep, de pe Phillipe-Chartier.

Cookies