SIMONA HALEP VS. VICTORIA AZARENKA, ÎN SFERTURILE DE FINALĂ LA US OPEN

de:
08 sept. 2015
1 afișări
SIMONA HALEP VS. VICTORIA AZARENKA, ÎN SFERTURILE DE FINALĂ LA US OPEN

SIMONA HALEP VS. VICTORIA AZARENKA, ÎN SFERTURILE DE FINALĂ LA US OPEN. SIMONA HALEP  va juca împotriva VICTORIEI AZARENKA în „sferturile” de la US Open. Meciul va avea loc mîine, organizatorii urmînd să anunțe ora de disputare.

În 2010, tot la US Open, VICTORIA AZARENKA a avut un accident similar cu cel suferit ieri de Eugenie Bouchard. Atunci ea a căzut chiar înaintea unui meci. Bielorusa însă a intrat pe teren, dar a leşinat, explicînd că au apărut dureri de cap şi ameţeală, scrie gsp.ro. 

Canadianca Eugenie Bouchard s-a retras de la US OPEN 2015, ultimul turneu de Mare Slem al anului, dupa ce a suferit o comotie cerebrala, potrivit canadienilor de la RDS. Tenismena s-a lovit la cap intr-unul dintre vestiarele de la US Open.

SIMONA HALEP VS. VICTORIA AZARENKA, ÎN SFERTURILE DE FINALĂ LA US OPEN. 

„A fost un meci de luptă, dar în cele din urmă am reușit să câștig. Sunt foarte obosită, dar e plăcut să fiu pentru prima dată în sferturi. Am dureri la gleznă, dar am rămas în picioare și asta e cel mai important.”, a spus Simona Halep după meci.

„Am avut un meci foarte greu in fata lui Lisicki pentru ca ea loveste atat de tare mingea. Am fost nevoita sa raman in joc si sa alerg foarte mult. Din aceasta cauza am resimtit durerile musculare. Le-am simtit de la inceputul meciului. Apoi a fost tot mai rau, simteam cum ma doare”, a explicat Simona intr-o conferinta de presa sustinuta la New York.

Romanca a precizat ca nu doar piciorul i-a pus probleme, ci si spatele, avand crampe in zona lombara.

„Voi avea o zi libera, astfel ca am timp pentru recuperare. Sper doar sa pot fi in regula pentru a mai juca un meci. Va fi foarte dificil, dar nu am nimic de pierdut.”

Lisicki a „bombardat” din start, obligându-şi adversara să răspundă cu aceeaşi monedă. Ele au dat în minge cu sete, au alergat cât pentru două partide, au reuşit puncte memorabile, dar au comis în acelaşi timp un număr impresionant de greşeli neforţate, 110 în total, 77 Lisicki şi 33 Halep.

Din fericire pentru Halep, serviciul de record mondial al adversarei sale, 210,8 km/h, nu a produs decât doi aşi luni, pe a doua arenă a complexului federaţiei americane de tenis de la Flushing Meadows, plină ochi de Ziua Muncii din SUA. De asemenea, jocul avântat, cu prea multă încredere şi prea pe „muchie”, a costat-o pe germană.

De cealaltă parte, Halep a răspuns cu defensiva şi cu precizia loviturilor, iar mobilitatea ei şi pregătirea fizică mai bune au făcut din nou diferenţa, în ciuda faptului că ambele sportive au acuzat probleme musculare.

Simona Halep a declarat că a avut dureri la picior şi la spate în timpul meciului cu Sabine Lisicki, dar speră să se recupereze până la partida de peste două zile, din sferturile de finală ale US Open.

„Nu sunt foarte rău, nu este foarte gravă problema, dar este o mică problemă. Am avut o durere la picior, la muşchiul stâng, iar după aceea am avut crampe la spate şi de-acolo s-a agravat şi la picior. Sper să mă recuperez, am o zi liberă şi sper să dau tot ce pot în următorul meci”, a declarat Halep corespondentului MEDIAFAX.

Ea a precizat că nu este vorba de o accidentare, ci doar de o problemă „din cauza efortului de pe teren”.

„Antrenorul mi-a spus că trebuie să mă opresc. Am avut o discuţie şi amândoi am căzut de acord. Nu e frumos din partea mea, dar Horia a înţeles. Nu e frumos să te retragi nicicând”, a explicat ea.

Cookies