SIMONA HALEP, ÎNVINSĂ DE MARIA SHARAPOVA, in finala Roland Garros. SCOR: 4-6; 7-6; 4-6

de:
06 iun. 2014
0 Afișari
SIMONA HALEP, ÎNVINSĂ DE MARIA SHARAPOVA, in finala Roland Garros. SCOR: 4-6; 7-6; 4-6

MECIUL LIVE TEXT ÎL PUTEȚI URMĂRI PE ACEST LINK

SIMONA HALEP joacă sâmbătă, de la ora 16, finala Roland Garros 2014 împotriva MARIEI SHARAPOVA. B365.ro prezintă LIVE TEXT meciul dintre SIMONA HALEP și MARIA SHARAPOVA ce va avea loc în FINALA ROLAND GARROS, SÂMBĂTĂ, 7 iunie 2014. De la ce oră e meciul de finală SIMONA HALEP vs. MARIA SHARAPOVA: de la ora 16:00. FINALA ROLAND GARROS va fi transmisă LIVE la TV la Eurosport şi ÎN DIRECT, în Parcul Herăstrău din Capitală. Jucătoarea română de tenis va reveni în ţară, duminică, 8 iunie, când va susţine o conferinţă de presă, după finala Roland Garros 2014.

FINALA ROLAND GARROS 2014. SIMONA HALEP VS. MARIA SHARAPOVA LIVE, SÂMBĂTĂ, DE LA ORA 16.00. Jucătoarea Simona Halep poate deveni, sâmbătă, după finala cu Maria Şarapova, a patra jucătoare care câştigă turneul de la Roland Garros, atât ca junioare, cât şi ca profesionistă.

B365.ro vă prezintă LIVE TEXT meciul dintre SIMONA HALEP și MARIA SHARAPOVA ce va avea loc în FINALA ROLAND GARROS, azi, SÂMBĂTĂ, 7 iunie 2014. De la ce oră e meciul de finală SIMONA HALEP vs. MARIA SHARAPOVA: de la ora 16:00. FINALA ROLAND GARROS va fi difuzată ÎN DIRECT şi în parcul Herăstrău, la CinePark. Duminică, 8 iunie, SIMONA HALEP va susţine o conferinţă de presă, pe aeroportul Otopeni, după FINALA ROLAND GARROS 2014.

Hagi, după victoria SIMONEI HALEP de la ROLAND GARROS: „Poate ajunge numărul 1”

SIMONA HALEP. FINALA ROLAND GARROS va fi difuzată în parcul Herăstrău

În 2008, Simona Halep a câştigat proba feminină de simplu-juniori de la Roland Garros, după o finală pe care a disputat-o cu o altă jucătoare din România, Elena Bogdan (scor 6-4, 6-7, 6-2), informează marca.com.

SIMONA HALEP a CÂŞTIGAT 7 titluri WTA din cele 12 obținute de românce din 2008 şi până acum

FINALA ROLAND GARROS 2014. SIMONA HALEP VS. MARIA SHARAPOVA LIVE, SÂMBĂTĂ, DE LA ORA 16.00. Jucătoarea Simona Halep a declarat, vineri, cu o zi înaintea finalei de la Roland Garros, că s-a recuperat bine după semifinala cu Andrea Petkovici şi are energia necesară pentru a disputa ultimul act al turneului, împotriva rusoaicei Mariei Sharapova.

„Astăzi am altfel de emoţii. Sunt mult mai liniştită. Încerc să-mi liniştesc starea şi să mă bucur de ceea ce am realizat. Este dificil, întrucât o finală de Grand Slam este ceva nou pentru mine, dar şi o performanţă incredibilă. Sper să fie un început, să am mai multe evenimente de acest gen. Momentan mă simt bine, sunt bucuroasă, fericită. Am şi energia necesară ca să pot juca sâmbătă o finală”, a declarat Simona Halep, citată de prosport.ro.

Ea se bucură de susţinerea pe care o primeşte din partea românilor şi spune că de abia aşteaptă să se întoarcă în ţară. „Va fi un eveniment important pentru ţara noastră, pentru mine, mă bucur că am aşa mulţi susţinători. Abia aştept să ajung în ţară, să mă întâlnesc cu apropiaţii mei, cei care au rămas acasă, rudele. Este un sentiment deosebit, chiar nu prea am cuvinte să descriu starea care o am, sper să mă pot linişti, să redevin fata aceea normală, care am fost şi până acum. Nu vreau să schimb nimic la mine, nu vreau să schimb nimic la stilul meu de viaţă, vreau să-mi păstrez starea pozitivă care o am tot timpul, să fiu relaxată”, a afirmat Halep.

FINALA ROLAND GARROS 2014. SIMONA HALEP VS. MARIA SHARAPOVA LIVE, SÂMBĂTĂ, DE LA ORA 16.00. Singura câştigătoare din România a unui turneu de Grand Slam, Virginia Ruzici, actualul manager al Simonei Halep, a declarat că sportiva din Constanţa va surpinde pe toată lumea, jucând cel mai bun tenis din carieră, în finala de la Roland Garros, în faţa Mariei Sharapova, favorită în opinia ei. 

„Sharapova, care are o experienţă deosebită, care a câştigat deja patru titluri de Grand Slam, pe hârtie, este favorita acestui turneu, deşi Simona este cap de serie numărul patru. Însă eu cred că Simona va juca cel mai bun tenis al carierei şi ne va surprinde”, a afirmat Ruzici, pentru Dolce Sport.

FINALA ROLAND GARROS 2014. SIMONA HALEP VS. MARIA SHARAPOVA LIVE, SÂMBĂTĂ, DE LA ORA 16.00. Ea crede că Halep este avantajată de faptul că a mai întâlnit-o recent pe Sharapova, în finala turneului de la Madrid, deoarece a putut să-i cunoască jocul sportivei din Rusia, chiar dacă a pierdut în faţa ei. „Cred că finala pierdută la Madrid îi va folosi, şi-a dat seama că este foarte aproape, a câştigat primul set cu 6-1 în faţa Sharapovei, este bine că a avut ocazia să o întâlnească într-un moment foarte important, într-un turneu foarte important şi sunt sigură că ea va da totul, va fi mai proaspătă decât Şarapova şi are şansele ei”, a spus spus fosta jucătoare, care are în palmares un titlu (1978) şi o finală la Roland Garros (1980).

FINALA ROLAND GARROS 2014. SIMONA HALEP VS. MARIA SHARAPOVA LIVE, SÂMBĂTĂ, DE LA ORA 16.00. Virginia Ruzici mai spune că Simona Halep îşi doreşte foarte mult să câştige partida de sâmbătă, care i-ar aduce în palmares un trofeu mult râvnit de toţi jucătorii de tenis din România. „Simona este impresionantă. Deja de la începutul turneului a putut gestiona o anumită nervozitate şi îşi doreşte mult acest turneu, este visul ei şi iat-o ajunsă în finală câştigând fiecare meci în două seturi. Au trebuit mulţi ani (n.r – ca o româncă să ajungă în finală la Roland Garros), dar ştiam că într-o zi se va întâmpla. Pentur mine a fost deosebit, un moment extraordinar şi eu îmi doream acelaşi lucru ca Simona. Câştigarea Roland Garros-ului, pentru noi românii, este lucrul cel mai important în carieră pentru că am crescut pe zgură. Deşi Simona joacă foarte bine şi pe celelalte suprafeţe, zgura este supafaţa ei favorită şi acesta este turneul pe care şi-l doreşte în primul rând”, a adăugat ea.

FINALA ROLAND GARROS 2014. SIMONA HALEP VS. MARIA SHARAPOVA LIVE, SÂMBĂTĂ, DE LA ORA 16.00. SIMONA HALEP este calificată în finala de la ROLAND GARROS, unde o va întâlni pe MARIA SHARAPOVA! Când are loc meciul de finală: sâmbătă! Meciul va fi transmis LIVE LA TV DE EUROSPORT Ș LIVE TEXT ONLINE DE B365.RO. SIMONA HALEP CONTRA MARIA SHARAPOVA, în FINALA DE LA ROLAND GARROS, sâmbătă, de la ora 16.00. SIMONA HALEP a jucat până acum patru partide împotriva MARIEI SHARAPOVA, toate întâlnirile fiind câştigate de rusoaică. 

Virginia Ruzici, manager Simona Halep: Simona ne va surprinde jucând cel mai bun tenis din carieră

Până acum, SIMONA HALEP nu a pierdut niciun set la ROLAND GAROS!

Ce rezultate au obţinut SIMONA HALEP şi MARIA SHARAPOVA până în finala de la Roland Garros

SIMONA HALEP CONTRA MARIA SHARAPOVA, FINALĂ ROLAND GARROS. Declarația rusoaicei înainte de finală 

FINALA ROLAND GARROS 2014. SIMONA HALEP VS. MARIA SHARAPOVA LIVE, SÂMBĂTĂ, DE LA ORA 16.00. Sâmbătă, Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, evoluează pentru prima dată într-o finală de Grand Slam ca profesionistă, tot pe zgura pariziană. Adversara ei este Maria Şarapova din Rusia, locul 7 WTA şi cap de seri numărul 8.

PRIMA REACŢIE a Simonei Halep după calificarea în FINALA ROLAND GARROS. Meci cu Maria Sharapova. 

Până în prezent, şase campioane la juniori au ajuns şi în finala de seniori, la French Open. Trei dintre ele au reuşit să intre în posesia ambelor titluri: Mima Jausovec (Iugoslavia, 1973 – 1977), Jennifer Capriati (SUA, 1989 – 2001) şi Justine Henin (Belgia, 1997 – 2003, 2005, 2006, 2007), scrie Mediafax

Site oficial Roland Garros: Halep stăpâneşte geometria terenului ca nimeni altcineva 

FINALA ROLAND GARROS 2014. SIMONA HALEP VS. MARIA SHARAPOVA LIVE, SÂMBĂTĂ, DE LA ORA 16.00. Alte trei sportive au pierdut finala ca profesioniste: Renata Tomanova (Cehoslovacia, 1972 – 1976), Nataşa Zvereva (Rusia, 1987 – 1988) şi Martina Hingis (Elveţia 1993, 1994 – 1997, 1999).

Presa din SUA: De ce nu e promovată Simona Halep pe măsura rezultatelor-„Nu e blondă”

SIMONA HALEP este calificată în finala de la ROLAND GARROS, unde o va întâlni pe MARIA SHARAPOVA! Când are loc meciul de finală: sâmbătă! Meciul va fi transmis LIVE LA TV DE EUROSPORT Ș LIVE TEXT ONLINE DE B365.RO. 

SIMONA HALEP CONTRA MARIA SHARAPOVA, în FINALA DE LA ROLAND GARROS. 

FINALA ROLAND GARROS 2014. SIMONA HALEP VS. MARIA SHARAPOVA LIVE, SÂMBĂTĂ, DE LA ORA 16.00. FINALA ROLAND GARROS 2014. Simona Halep, locul 4 WTA, şi Maria Sharapova, locul 8 WTA, cele două finaliste ale turneului de la Roland Garros din acest an, au disputat câte şase meciuri până în ultimul act, românca fiind singura sportivă care nu a cedat niciun set până acum. VEZI AICI Ce rezultate au obţinut SIMONA HALEP şi MARIA SHARAPOVA până în finala de la Roland Garros. 

 

Cookies