ARHIVA B365

SIMONA HALEP VS. LESIA TSURENKO, AZI, MECI IN TURUL DOI LA WIMBLEDON, LIVE, după ora 21:30

Meciul SIMONEI HALEP cu LESIA TSURENKO poate fi urmărit LIVE TEXT aici.

Update ora 20:15 A început ultimul meci programat înaintea SIMONA HALEP VS. LESIA TSURENKO, pe terenul numărul doi de la Wimbledon, Jerzy Janowicz (POL) [15] vs Lleyton Hewitt (AUS). După încheierea acestuia, va începe meciul SIMONEI HALEP.

 19:30 A început cel de-al treilea meci de pe terenul al doilea, după terminarea acestuia mai urmând încă un meci înainte de înfruntarea SIMONA HALES VS. LESIA TSURENKO. 

18:30 – La această oră se află în desfășurare de-abia al doilea meci programat pe terenul numărul doi, unde va evolua SIMONA HALEP. După închierea acestuia, mai urmează încă alte două meciuri, înainte de începerea meciului SIMONA HALEP VS. LESIA TSURENKO. Cel mai probabil, meciul nu va începe mai devreme de ora 21:00, ora României.


SIMONA HALEP VS. LESIA TSURENKO: Românca SIMONA HALEP o întâlnește astăzi, joi, 26 iunie 2014, pe LESIA TSURENKO, din Ucraina, în turul al doilea al turneului de la WIMBLEDON. 

În toate cele trei întâlniri anterioare ale celor două tenismene SIMONA HALEP a ieșit învingătoare.

LESIA TSURENKO are 25 de ani, 1,74 m înălțime și 67 de kilograme.

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014: În turul doi, Simona Halep o va întâlni pe Lesia Ţurenko (Ucraina), jucătoare venită din calificări şi locul 170 WTA, care a trecut, cu scorul de 6-3, 6-0, de Dinah Pfizenmaier (Germania), poziţia 116 în clasamentul mondial.

Halep şi Ţurenko s-au întâlnit de trei ori în carieră, de fiecare dată victoria revenindu-i sportivei din România. Ultima întâlnire dintre cele două a avut loc în 2013, în calificările de la s-Hertogenbosch, şi s-a încheiat cu scorul de 6-3, 6-1.

În primul tur, SIMONA HALEP a învIns-o pe TELIANA PEREIRA din Brazilia cu 6-2;6-2 în doar o oră și cinci minute. Cum a decurs primul meci al SIMONEI HALEP la Wimbledon, aflați aici. 

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014: Simona Halep a declarat ca s-a confruntat cu o problema neobisnuita in timpul meciului cu Teliana Pereira, din primul tur de la Wimbledon, pe care l-a castigat cu 6-2, 6-2.

„A fost pentru prima oara cand am jucat pe terenul central. Am avut un start reusit de turneu. Am jucat agresiv si am controlat jocul. Am servit si bine”, a spus Simona Halep dupa meci.

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014: Totodata, Halep a dezvaluit si problema pe care a intampinat-o in timpul confruntarii cu Pereira.

„Mi-a fost putin dificil pe final sa joc din cauza vantului puternic. Pe iarba e diferit, dar voi da totul pentru ca vreau sa ajung departe”, a adaugat Halep.

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014

CEle mai frumoase puncte marcate de SIMONA HALEP în 2014:Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button