SIMONA HALEP a învins-o pe KAROLINA PLISKOVA la INDIAN WELLS. SIMONA HALEP, în sferturi de finală

de:
17 mart. 2015
0 Afișari
SIMONA HALEP a învins-o pe KAROLINA PLISKOVA la INDIAN WELLS. SIMONA HALEP, în sferturi de finală

Numărul 3 WTA a avut un joc foarte bun, făcîndu-şi remarcat primul serviciu, cu un procentaj fantastic, 70%. Aceasta a fost a doua victorie a Simonei Halep în faţa Karolinei Pliskova în tot atîtea meciuri, scrie gsp.ro.

Carla Suarez Navarro este numărul 13 WTA şi a trecut în turul precedent de Heather Watson, una dintre marile speranţe ale tenisului britanic. Halep şi jucătoarea din Spania s-au mai întîlnit de 5 ori.

Prima dată se întîmpla la Tokyo, în 2012, iar Simona Halep cîştiga în două seturi, 6-2, 6-3. Următoarea dispută directă a avut loc în 2013, la Roland Garros. Navarro a cîştigat atunci în 3 seturi, 6-3, 2-6, 2-6.

Următoarele două jocuri au avut loc tot în 2013, la s’Hertongenbosch şi New Haven, ambele cîştigat se Simona Halep, 2-0 şi 2-1. Ultima întîlnire directă ar fi trebuit să aibă loc la Roma, în mai 2014, însă sportiva noastră s-a retras atunci din cauza unei accidentări.

….

SIMONA HALEP VS KAROLINA PLISKOVA LIVE, ÎN OPTIMI LA INDIAN WELLS, MARŢI, 17 MARTIE 2015. SIMONA HALEP va juca, în noaptea de marţi spre miercuri, cu KAROLINA PLISKOVA, în optimile turneului de la INDIAN WELLS, după ce a învins-o pe Varvara Lepchenko în turul 3.

SIMONA HALEP VS KAROLINA PLISKOVA LIVE, ÎN OPTIMI LA INDIAN WELLS, MARŢI, 17 MARTIE 2015, LIVE LA TV. SIMONA HALEP este a treia favorită la INDIAN WELLS, în timp ce Karolina Pliskova, este a 14-a favorită a concursului californian. Pliskova, în vârstă de 23 de ani, este originară din Cehia, iar în prezent se află pe locul 15 în clasamentul WTA. 

SIMONA HALEP VS KAROLINA PLISKOVA. Cele două jucătoare s-au întâlnit în 2015 și în finala de la Dubai, pe care a câştigat-o jucătoarea din Constanţa. Aceasta a fost singura întâlnire dintre cele două sportive, victoria fiind obţinută de Simona Halep, chiar dacă duelul a fost foarte dificil.

SIMONA HALEP VS KAROLINA PLISKOVA LIVE, ÎN OPTIMI LA INDIAN WELLS, AZI, MARŢI, 17 MARTIE 2015, LIVE LA TVCând e meciul Simonei Halep, la ce oră e meciul Simonei Halep: Meciul SIMONA HALEP VS KAROLINA PLISKOVA LIVE va avea loc în noaptea de marţi spre miercuri, după ora 23.00, ora României, în contextul în care meciul dintre cele două jucătoare este programat după alte două partide din cadrul turneului ATP de 1.000 de puncte, Robin Haase – Lukas Rosol, meci programat de la ora 20.00, urmat de Gilles Simon – Michael Berrer. Cine transmite meciul Simonei HalepSIMONA HALEP VS KAROLINA PLISKOVA va fi transmis LIVE LA TV de Digi Sport 2.

SIMONA HALEP VS KAROLINA PLISKOVA LIVE. Duminică, Pliskova a devenit prima jucătoarea din circuit care ajunge la 20 de victorii în turneele WTA din 2015, performanța ei fiind egalată la câteva ore distanță de Timea Bacsinszky, cea care a eliminat-o pe Ekaterina Makarova, scor 3-6, 7-5, 6-4. Pliskova a trecut la Indian Wells de Garbine Muguruza (favorita numărul 19), scor 7-5, 6-4.

SIMONA HALEP VS KAROLINA PLISKOVA LIVE, ÎN OPTIMI LA INDIAN WELLS, AZI, MARŢI, 17 MARTIE 2015Halep are motive să fie îngrijorată înainte de duelul cu Pliskova. Adversara sa are unul dintre cele mai de temut servicii din circuitul feminin, așii fiind la ordinea zilei pentru aceasta.

Statisticile Karolinei în anul 2015 sunt dintre cele mai bune. Ea câștigă aproximativ 73% din punctele jucate cu primul serviciu și 79% din game-urile în care lansează mingea în joc.

În plus, ea a expediat 161 de ași în acest sezon, având o medie de aproximativ 8 ași pe meci. Singurul aspect care poate lucra în favoarea Simonei: frecvența primului serviciu al lui Pliskova – 57,8%. De altfel, Halep a profitat și la Dubai de serviciul doi moale al rivalei sale.

SIMONA HALEP VS KAROLINA PLISKOVA LIVEÎN OPTIMI LA INDIAN WELLS, AZI, MARŢI, 17 MARTIE 2015, LIVE LA TV. Cehoaica născută în 1992 a câştigat de-a lungul carierei profesioniste şapte turnee, dar doar trei dintre ele la simplu. Pliskova a triumfatat la Kuala Lumpur (2013), Seul şi Linz (2014).

Cookies