SIMONA HALEP VS. KARIN KNAPP, AUSTRALIAN OPEN. Reacția WTA la adresa Simonei dupa tragerea la sorți

de:
17 ian. 2015
0 Afișari
SIMONA HALEP VS. KARIN KNAPP, AUSTRALIAN OPEN. Reacția WTA la adresa Simonei dupa tragerea la sorți

SIMONA HALEP VS. KARIN KNAPP, LUNI, 19 IANUARIE la AUSTRALIAN OPEN. LIVE LA TV ȘI SCOR LIVE ONLINE. Forul mondial a inclus meciul Simonei Halep cu Karin Knapp la categoria „meciuri pe care trebuie sa stati cu ochii”, scrie ziare.com.

Astfel, sportiva noastra este avertizata ca va avea o misiune destul de grea in fata jucatoarei din Italia.

„Simona Halep a avut un 2014 fenomenal si un start grozav de 2015. Romanca a castigat titlul la Shenzhen, dar a fost nevoita sa se retraga de la Sydney deoarece era bolnava. Knapp a facut pasi mari in ultima perioada, castigand primul titlu WTA din cariera la Tashkent, anul trecut. Knapp a avut, de asemenea, unul dintre cele mai bune rezultate la editia de anul trecut a Australian Open pentru o jucatoare slab cotata”, a notat site-ul WTA.

SIMONA HALEP VS. KARIN KNAPP, LUNI, 19 IANUARIE la AUSTRALIAN OPEN. LIVE LA TV ȘI SCOR LIVE ONLINE. 

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA şi a treia favorită, o va întâlni pe sportiva italiană Karin Knapp, numărul 51 mondial, în primul tur la Australian Open. S-a anunțaț și CÂND JOACĂ SIMONA HALEP, meciul SIMONA HALEP VS. KARIN KNAPP are loc luni, 19 ianuarie. CÂND E MECIUL SIMONA HALEP: Meciul SIMONA HALEP VS. KARIN KNAPP are loc la ora 2:00. Meciul SIMONA HALEP VS. KARIN KNAPP va fi transmis LIVE la TV, pe Eurosport și Eurosport 2 și SCOR LIVE ONLINE.

 
Cookies