SIMONA HALEP A ÎNVINS-O PE ANDREA PETKOVIC ÎN OPTIMI LA CINCINNATI CU SCOR: 4-6, 6-4, 6-2

SIMONA HALEP A ÎNVINS-O PE ANDREA PETKOVIC ÎN OPTIMI LA CINCINNATI CU SCOR: 4-6, 6-4, 6-2

SIMONA HALEP VS ANDREA PETKOVIC, MECI ÎN OPTIMI DE FINALĂ LA TURNEUL DE LA CINCINNATI, LIVE LA TV. SIMONA HALEP s-a calificat în sferturi la Cincinnati. Partida cu Petkovic, 4-6, 6-4, 6-2, a durat două ore şi 40 de minute.

După Kristina Mladenovic, Halep a întâlnit o altă jucătoare înaltă, pe Andrea Petkovic (1,80 metri înălţime), de asemenea o sportivă cu serviciu şi lovituri puternice. Meciul din noaptea de joi spre vineri a avut o durată lungă, ca partida din turul al doilea, spre trei ore. Schimburile de mingi au fost intense, ghemurile au fost lungi, iar cele două jucătoare nu s-au menajat şi s-au alergat pe toată lăţimea terenului, conform romaniatv.net.

Cu toate că a jucat şi în partida anterioară mult, două ore şi 50 de minute, Halep a câştigat meciul cu sportiva germană în principal datorită condiţiei fizice mai bune. Nu poate fi trecută cu vederea, totuşi, calitatea loviturilor şi mobilitatea superioare, în cazul româncei, care au anulat, pe măsură ce timpul trecea, jocul în forţă al lui Petkovic.

Halep a început cu un break meciul, Petkovici a egalat imediat, apoi până la 5-4 pentru jucătoarea germană de 27 de ani s-a mers cu seviciul fructificat de fiecare parte. Mai agresivă, Petkovici a reuşit un nou break în ghemul al zecelea şi şi-a trecut setul pe tabelă, cu 6-4, după 46 de minute.

Condusă cu 1-0 la începutul setului al doilea, românca a reuşit prima dată să câştige două ghemuri la rând, cu break de 2-1. Petkovici a acuzat o problemă la palma dreaptă, astfel că în pauză a cerut intervenţia trainer-ului, care i-a aplicat un pansament la mână. Pauza s-a lungit suficient ca să o scoată din ritm pe Halep, care s-a văzut imediat condusă cu 3-2. La acest scor, a fost rândul ei să solicite o pauză medicală, pentru o problemă la genunchiul stâng. Au urmat trei ghemuri la rând câştigate de sportiva română, care apoi a egalat la seturi, tot cu 6-4, după alte 62 de minute.

Setul decisiv a început cu un ghem lung, pe serviciul germanei. Halep l-a câştigat pe acesta şi pe următorul, conducând cu 2-0. Petkovic a arătat semne clare de oboseală, chiar dacă a egalat la 2 pe fondul relaxării Simonei Halep. În continuare, jucătoarea născută la Tuzla, în Bosnia, nu a mai opus mare rezistenţă, astfel că Halep s-a impus cu 6-2 în decisiv.

În faza următoare, Halep va juca, sâmbătă, nu înainte de ora 03.30, cu rusoaica Anastasia Pavliucenkova, locul 34 WTA, care, în optimi, a beneficiat de abandonul sportivei Victoria Azarenka din Belarus, locul 21 WTA, la scorul de 1-6, 3-0.

Jucătoarea din Constanţa conduce cu 4-0 în întâlnirile directe cu Pavliucenkova, dar ultima lor partidă a avut loc la finalul sezonului 2013.

SIMONA HALEP a jucat, vineri, 21 august, în optimi de finală la Cincinnati, cu nemţoaica ANDREA PETKOVIC, locul 17 în clasamentul WTA, care a trecut in turul precedent de Camila Giorgi, cu scor 5-7, 6-3, 6-3.

SIMONA HALEP s-a calificat, miercuri, în optimi, la Cincinnati, după ce a învins-o pe Kristina Mladenovic, cu scor 7-5, 5-7, 6-4.

Simona Halep (23 de ani) şi Andrea Petkovic (27 de ani) s-au mai întâlnit de cinci ori, jucătoarea din Constanţa impunându-se în ultimele patru întâlniri. Astfel, după ce Andrea Petkovic a învins-o, în 2009, pe Simona Halep în calificările turneului de la Bucureşti cu scor 6-2 7-6 (2), românca s-a impus ulterior în toate întâlnirile, respectiv, în 2013 în finala de la Nurnberg, cu scor 6-3 6-3, şi în turul doi la Tokyo cu scor 7-6 (4) 6-3, în 2014 în semifinale la Roland Garros, cu 6-2 7-6 (4), şi în optimi la Beijing, unde Halep s-a impus cu 7-6 (4) 5-7 7-6 (1).

Click pe imagine pentru mărire

SIMONA HALEP VS ANDREA PETKOVIC, MECI ÎN OPTIMI DE FINALĂ LA TURNEUL DE LA CINCINNATI, LIVE LA TVSIMONA HALEP, locul 3 în clasamentul mondial al tenisului feminin, va juca, mâine, cu ANDREA PETKOVIC, în optimile turneului de la CINCINNATI. Când e meciul Simonei Halep, când joacă Halep, la ce oră e meciul Simonei Halep: Meciul SIMONA HALEP VS ANDREA PETKOVIC va avea loc MÂINE, VINERI, 21 AUGUST 2015, de la ora 4.00, ora României. Cine transmite meciul Simonei Halep: Meciul SIMONA HALEP – ANDREA PETKOVIC va fi transmis LIVE LA TV de Dolce Sport 1.

SIMONA HALEP, devenită acum favorita turneului de la Cincinnati, după ce Serena Williams şi Maria Sharapova s-au retras, a acces direct în turul 2 al turneului din SUA. Dacă va ajunge în finală, SIMONA HALEP va putea ajunge pe locul 2 în clasamentul WTA, în locul rusoaicei Maria Sharapova.

SIMONA HALEP VS ANDREA PETKOVIC, MECI ÎN OPTIMI DE FINALĂ LA TURNEUL DE LA CINCINNATI, LIVE LA TV. SIMONA HALEP se afla la 490 de puncte in spatele Mariei Sharapova in acest moment. Astfel, turneul de la Cincinnati devine foarte important pentru ca are implicatii in ceea ce priveste tabloul pentru US Open, acesta urmand sa fie facut dupa clasamentul WTA de saptamana viitoare, iar cine se va afla pe locul 2 cu siguranta nu o va intalni pe Serena Williams cel putin pana in finala.

Simona Halep a depăşit-o pe Chris Evert, în topul celor mai mari câştiguri din tenis 

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a întrecut-o, din punctul de vedere al câștigurilor din tenis, pe americanca Chris Evert. Halep a câștigat până acum peste 9 milioane de dolari, în urma premiilor obținute la turneurile de tenis.

SIMONA HALEP VS ANDREA PETKOVIC, MECI ÎN OPTIMI DE FINALĂ LA TURNEUL DE LA CINCINNATI, LIVE LA TV. Turneul de la Cincinnati are loc între 17 și 23 august şi este dotat cu premii în valoare totală de peste 2,4 milioane de dolari.