US OPEN 2015.Simona Halep va debuta MARȚI,în turneul US Open,de la New York. Cu cine va juca românca

de:
31 aug. 2015
0 Afișari
US OPEN 2015.Simona Halep va debuta MARȚI,în turneul US Open,de la New York. Cu cine va juca românca

US OPEN 2015. SIMONA HALEP (cap de serie 2) va juca în orimul tur de la US OPNE cu Marina Erakovic (99 WTA, Noua Zeelandă). Jucătoarea de 27 de ani nu are o experiență prea vastă la US Open, acolo unde a înregistrat o singură victorie în carieră. 

Dacă va ajunge în turul doi, Simona va juca împotriva câștigătoarei dintre Yulia Putintseva și o jucătoare venită din calificări. Alize Cornet ar putea fi adversara româncei din turul 3, în timp ce posibilele oponente pentru optimi sunt Timea Bacsinszky sau Sabine Lisicki. În sferturi, Simona o poate întâlni pe Lucie Safarova, Victoria Azarenka fiind și ea pe aceeași parte de tablou. 

CITEȘTE ȘI: Maria Sharapova s-a RETRAS de la US Open, înainte de primul meci

US OPEN 2015. Pe lângă simplu, Halep va mai juca și la dublu mixt, alături de Horia Tecău. E pentru prima oară când românca se implică în această probă. Cei doi au anunțat noutatea ieri pe rețelele de socializare.

„Primul meu dublu mixt. Sper că are umeri puternici”, a scris Simona pe Twitter. „Discuţie despre strategie. Mîndru să joc alături de Simona”, a fost replica lui Horia, potrivit gsp.ro.

US OPEN 2015.  Și antrenorul Darren Cahill a reacționat”Sesiune matinală în care s-a lucrat la tactică”, a spus acesta.

Cookies