SIMONA HALEP, un Novak Djokovic feminin, spune Mats Wilander

de:
22 ian. 2015
0 Afișari
SIMONA HALEP, un Novak Djokovic feminin, spune Mats Wilander

În cadrul emisiunii sale la Eurosport, „Game, set and Mats”, campionul suedez a insistat asupra faptului că anul acesta Simona Halep se prezintă mai sigură pe ea față de anul trecut (când a ajuns în sferturile de finală, cel mai bun rezultat al ei la Melbourne), cu un joc îmbunătățit evident la mai multe capitole.

„Servește mult mai bine, deși nu este o jucătoare înaltă, dar aruncă bine mingea atât de sus încât poate lovi eficient. De asemenea, a crescut pe ambele părți. Dacă până acum, lovitura ei de rever, în special în lungul liniei, era una dintre mărcile sale, la meciul despre care vorbim a folosit foarte bine și lovitura de dreapta. De fapt, fixează adversara cu reverul și poate acum să finalizeze și cu dreapta”, a subliniat Mats Wilander, de 7 ori învingător în turnee de Mare Șlem, dintre care de 3 ori la Australian Open, fost nr. 1 mondial în 1988.

În privința șanselor româncei de a câștiga la Melbourne, Wilander a sintetizat: „Despre Simona nu se vorbește ca despre o viitoare câștigătoare aici, la Melbourne, pur și simplu pentru că nu are niciun succes într-un turneu de Mare Șlem. Dar, din felul în care a jucat până acum, de la meci la meci mai stăpână pe mijloacele ei, are șansele ei, importante”.

Sursa: Agerpres

Cookies