SIMONA HALEP, SINGAPORE. Ion Țiriac, despre adversarele lui Halep: “E o grupă perfectă”

de:
20 oct. 2014
0 Afișari
SIMONA HALEP, SINGAPORE. Ion Țiriac, despre adversarele lui Halep: “E o grupă perfectă

SIMONA HALEP, SINGAPORE.  „Eu cred că e grupa perfectă! Cu cât e mai grea grupa, cu atât mai bine. Fata asta a venit de undeva din cer, într-un an de zile. Important e să vezi un singur lucru la Simona Halep, în acest turneu. Dacă este sau nu competitivă la nivelul acesta.”, a spus fostul mare jucător român, scrie digisport.ro.

SIMONA HALEP, SINGAPORE. Andrei Pavel, căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis, crede că debutul cu Bouchard e esențial: „E foarte important pentru Simona primul meci, pentru că a avut o perioadă mai dificilă în ultimul timp. Să prindă încredere.”

SIMONA HALEP, SINGAPORE. Mai multe despre ascensiunea tenisului românesc puteţi afla din emisiunea Aşii Tenisului. Va fi la Digi Sport 2, imediat după meciul Simonei Halep cu Eugenie Bouchard. „Să ne bucurăm, eu zic că e un exemplu senzațional pentru România, pentru tinerii din România. Cred că tenisul ar putea să ia o întorsătură grozavă în mometul ăsta pozitiv. Avem steagul României la Roland Garros până în mai, anul viitor. Nu l-am mai avut de 38 de ani, și ăsta e mare lucru.”, a mai spus Ion Țiriac.

SIMONA HALEP VS. EUGENIE BOUCHARD LUNI, 20 OCTOMBRIE 2014, LA TURNEUL CAMPIOANELOR- SINGAPORE, LIVE:  Cand joaca Halep in Turneul Campioanelor – Meciul  SIMONA HALEP VS. EUGENIE BOUCHARD are loc luni, 20 octombrie 2014, in jurul orei 16:30 în cadrul TURNEULUI CAMPIOANELOR de la SINGAPORE. Meciul este transmis LIVE LA TV de Digi Sport 2, dar și LIVETEXT ONLINE pe B365.ro. 

Cookies