SIMONA HALEP vs. SAMANTHA STOSUR, în OPTIMI de FINALĂ la ROLAND GARROS. Irina Begu a fost învinsă

de:
29 mai 2016
0 Afișari
SIMONA HALEP vs. SAMANTHA STOSUR, în OPTIMI de FINALĂ la ROLAND GARROS. Irina Begu a fost învinsă

SIMONA HALEP vs. SAMANTHA STOSUR, în OPTIMI de FINALĂ la ROLAND GARROS.  LIVE LA TV pe Eurosport:

UPDATE 16.25 Irina Begu a fost invinsa in optimi de Shelby Rogers: scor 3-6, 4-6.

Simona Halep va juca ultimul meci al zilei de duminică pe arena centrală, Philippe-Chatrier, la Roland Garros. Cealaltă română calificată în optimi la Paris, Irina Begu, va evolua pe arena Suzanne-Lenglen.

Favorită numărul 6 la al doilea Grand Slam al anului, Halep o va întâlni în optimile de finală pe australianca Samantha Stosur. Partida va încheia ziua pe arena centrală, Philippe-Chatrier, urmând să se dispute după meciurile Svetlana Kuznetsova – Garbine Muguruza, Viktor Troicki – Stan Wawrinka şi Kei Nishikori – Richard Gasquet. Prima întâlnire a zilei va începe la ora 12:00.

SIMONA HALEP vs. SAMANTHA STOSUR, în OPTIMI de FINALĂ la ROLAND GARROS.  LIVE LA TV pe Eurosport:

În ziua a șasea a turneului, Simona Halep a întâlnit-o pe jucătoarea japoneză Naomi Osaka. Reprezentanta României nu a început foarte bine și primul set a revenit adversarei sale, care l-a câștigat cu 6-4. Halep a revenit însă în meci și a câștigat cele două seturi rămase fără mari probleme, 6-2 și 6-3. În turul patru, Simona o va întâlni pe Samantha Stosur, cap de serie numărul 21. Australianca a trecut în trei seturi (6-3, 6-7, 7-5) de Lucie Safarova.

Tot azi va juca și Irina Begu. Prezentă în premieră în această fază la Paris, favorita numărul 25 va juca pentru un loc în sferturi cu americanca Shelby Rogers, meciul urmând să fie al doilea pe arena Suzanne-Lenglen, după duelul Milos Raonis – Albert Ramos-Vinolas, care, de asemenea, va începe la 12:00.

În turul 3 la dublu masculin, Florin Mergea şi partenerul său, Rohan Bopanna, favoriţi numărul 6, vor juca în primul meci al zilei, de la ora 12:00, pe terenul 2, împotriva tandemului Brian Baker (SUA)/Marcus Daniell (Noua Zeelandă).

sursa: tv.eurosport.ro

Cookies