Simona Halep s-a vaccinat anti-COVID. Ce planuri are acum

24 feb. 2021
38 afișări
Simona Halep s-a vaccinat anti-COVID. Ce planuri are acum

Simona Halep s-a vaccinat anti-COVID, miercuri, la Institutul Cantacuzino, spunând că a hotărât să facă acest pas pentru că este spre binele tuturor.

Simona Halep s-a vaccinat anti-COVID, miercuri, cu prima doză Pfizer BioNTtech și i-a îndemnat pe toți oamenii să se vaccineze.

Ea a declarat că a venit cu sufletul deschis și că se simte foarte bine și că nu a avut reacții adverse.

„Consider că este spre binele tuturor acest vaccin și de aceea am și hotărât să îl fac, pentru că este bine pentru noi, pentru sănătate și sper ca oamenii să se vaccineze”, a spus Halep.

Tenismena a primit flori la ieșirea de la Institul Cantacuzino.

„Am primit flori. Mă bucur foarte mult că am venit aici și s-au ocupat foatre bine de mine și le mulțumesc foarte mult”, a mai spus Simona, precizând că nu este încă în siguranță până nu va primi și rapelul.

Simona Halep a spus că acum se simte mult mai în siguranță, fiind vaccinată.

„Mă liniștește că sunt mai în siguranță după acest vaccin, dar în continuare o să am grijă și o să încerc să mă protejez cât se poate de mult”, a mai spus numărul 3 mondial.

Simona Halep confirmă că are în plan, pe termen scurt, prezența la turneul WTA de la Dubai, dar și o participare la Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde își dorește să câștige o medalie.

„În plan este să joc la Dubai. Sunt în recuperare acum și voi vedea săptămâna viitoare ce hotărăsc.Vreau să merg 100% la Olimpiadă și vreau să fac și treabă bună”, a spus Simona Halep, optimistă, precizând că își dorește foarte mult o medalie.

Cookies