Simona Halep s-a întors în ţară: Sunt bine şi aştept să iau o pauză

de:
06 iul. 2015
0 Afișari
Simona Halep s-a întors în ţară: Sunt bine şi aştept să iau o pauză

„Iau pauză până la US Open, voi face doar pregătire fizică. Vreau să fiu cât mai pregătită, să joc cât mai mult şi să îmi reintru în formă. Acum sunt obosită mental, a fost o presiune mare şi am resimţit asta. Voi merge la Constanţa pentru a-mi reveni”, a declarat Simona Halep conform prosport.ro.

„Bineinteles ca voi juca la Fed Cup. De fiecare data cand sunt bine din punct de vedere fizic si ma simt in stare, joc la Fed Cup, am facut-o mereu. Astept cu nerabdare sa fiu alaturi de echipa si – de ce nu – sa fac doua puncte. Toate jucatoarele Cehiei joaca foarte bine, mai ales Kvitova. Au experienta mai mare la Fed Cup, au castigat de 3 ori titlul. O sa fie un meci greu, dar si noi avem o echipa buna si trebuie sa avem incredere ca putem fi acolo”, a declarat Simona Halep, conform Hotnews.ro.

Echipa de FedCup a Romaniei se va duela cu Cehia in sferturile de finala ale competitiei in perioada 6-7 februarie 2016. Cehia are in componenta jucatoare precum Petra Kvitova (locul 2 WTA), Lucie Safarova (locul 6 WTA), Karolina Pliskova (locul 12 WTA) si Andrea Hlavackova (locul 10 WTA la dublu).

„Merg inainte si nu sunt deloc jos, din punct de vedere mental. Sunt bine si astept sa iau o pauza, ca sa imi revin mai repede. Ma voi pregati fizic, dar de la tenis voi lua o pauza de cateva zile. Dupa aceea, o sa ma remontez ca sa merg in America, la turnee”, a completat Halep. 

Cookies