Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului BRD Bucharest Open

de:
15 iul. 2016
0 Afișari
Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului BRD Bucharest Open

Meciul a durat o oră şi 12 minute. În primul set, Simona nu şi-a pierdut niciodată serviciul şi a reuşit un singur break, scor 6-4. Scenariul s-a repetat în al doilea act, cu Halep fără greşeală la serviciu, doar româncă a reuşit două break-uri şi a câştigat setul cu 6-2, scrie Mediafax.

Pentru accederea în semifinalele turneului de la Bucureşti, Simona Halep şi-a asigurat un cec de 11.300 dolari şi 110 puncte WTA, în timp ce Daria Kovinic va primi 5.900 dolari şi 60 puncte WTA, pentru parcursul avut la BRD Bucharest Open. În turul următor al competiţiei WTA de categorie International, Halep o va întâlni Vania King, în vârstă de 27 de ani, din Statele Unite ale Americii. Vania King, ocupanta locului 144 WTA, s-a remarcat în special în competiţiile de dublu, probă la care deţine două titluri de Mare Şlem: la Wimbledon şi la US Open.

Va fi cea de-a treia confruntare directă între Halep şi King. Sportiva americancă a câştigat primul meci, în 2010, la Montreal, scor 7-6 (5) 6-1, iar Simona Halep s-a impus, scor 6-1, 6-1, în acest an la Indian Wells. Ambele meciuri s-au jucat pe hard. Simona Halep, principala favorită la câştigarea competiţiei, are deja un titlu la BRD Bucharest Open, obţinut în 2014.

Cookies