ARHIVA B365

Simona Halep şi Irina Begu s-au calificat în optimile de finală la Roland Garros

Simona Halep (24 ani), a șasea favorită a turneului parizian, și-a asigurat un cec în valoare de 173.000 euro și 240 de puncte WTA în urma acestui succes.

Reprezentanta țării noastre o va avea ca adversară în turul următor pe câștigătoarea întâlnirii dintre cehoaica Lucie Safarova (nr.11) și australianca Samatha Stosur (nr.21).

Irina Begu a avut din nou parte de un meci lung la Paris, iar după două ore şi 3 minute s-a calificat în optimile de finală de la French Open, după o victorie în trei seturi, 6-4, 2-6, 6-1 cu sportiva din Germania, Annika Beck, 22 de ani, locul 39 în clasamentul WTA.

Tot vineri, perechea compusă din românul Florin Megea și indianul Rohan Bopanna s-a calificat în turul al treilea al probei de dublu masculin de la Roland Garros, după victoria cu 6-3, 6-4 înregistrată în fața cuplului francez Gregoire Barrere/Quentin Halys.

Mergea și Bopanna vor întâlni în turul următori câștigătorii meciului dintre perechile Henri Kontinen/John Peers (Finlanda/Australia) și Brian Baker/Marcus Daniell (SUA/Noua Zeelandă).


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button