SIMONA HALEP s-a calificat în optimi de finală la ROLAND GARROS. Pe cine întâlnește în TURUL PATRU

de:
31 mai 2014
0 Afișari
SIMONA HALEP s-a calificat în optimi de finală la ROLAND GARROS. Pe cine întâlnește în TURUL PATRU

SIMONA HALEP o va întâlni, în optimi de finală, turul patru la ROLAND GARROS, pe americanca SLOANE STEPHENS, poziția 19 WTA, născută la 20 martie 1993.

SIMONA HALEP este favorita întâi la câștigarea turneului de mare șlem ROLAND GARROS, după eliminarea primelor trei favorite. 

„In urma cu 12 luni, sintagma Simona Halep, favorita la Roland Garros i-ar fi facut pe multi sa ridice neincrezatori din sprancene si sa ii adreseze remarci ironice celui care ar fi spus aceste lucruri. Atunci, romanca necunoscuta se afla pe locul 57 in lume si era eliminata din primul tur la Openul francez. De atunci a urmat o serie impresionanta, cu 58 de victorii si sapte titluri, plus un sfert de finala la Australian Open si o finala la Madrid. Toate aceste rezultate au propulsat-o pe locul 4 WTA iar acum, dupa ce Serena Williams si Na Li au fost eliminate, Simona este jucatoarea – probabil alaturi de Maria Sharapova – cea mai indreptatita sa fie numita favorita in acest an”, scriu francezii de la ROLAND GARROS.

 Simona Halep la ROLAND GARROS.

Primele meciuri de la ROLAND GARROS i-au convins pe francezi ca Simona Halep poate ajunge pana in finala: „Avand in fata in meci usor cu iberica Maria-Teresa Torro-Flor, Simona Halep este gata sa isi imbunatateasca cel mai bun parcurs de la Paris. Si, odata cu asta, sa justifice eticheta primita tot mai des de favorita la castigarea ROLAND GARROS”.

Cookies