ȘTIRI

SIMONA HALEP și RALUCA OLARU s-au retras de la CHINA OPEN. SIMONA HALEP S-A RETRAS ȘI DE LA SIMPLU

CITEȘTE ȘI SIMONA HALEP a învins-o PE ANDREA PETKOVIC la CHINA OPEN! SIMONA HALEP ÎN SFERTURI LA CHINA OPEN! 

CHINA OPEN 2014. SIMONA HALEP și RALUCA OLARU versus GARBINE MUGURUZA ŞI CARLA SUAREZ NAVARRO, AZI, JOI, 2 OCTOMBRIE. Simona Halep va susține, la CHINA OPEN, cel de-al doilea meci la dublu, alături de RALUCA OLARU, JOI, 2 octombrie.

CHINA OPEN 2014. SIMONA HALEP și RALUCA OLARU versus GARBINE MUGURUZA şi CARLA SUAREZ NAVARRO, AZI, JOI, 2 OCTOMBRIE. Simona Halep va face pereche cu Raluca Olaru la dublu pentru a le infrunta pe Garbine Muguruza și Carla Suarez Navarro, pe al treilea teren din arenă, „Moon Court”.

CHINA OPEN 2014. SIMONA HALEP și RALUCA OLARU versus GARBINE MUGURUZA şi CARLA SUAREZ NAVARRO, AZI, JOI, 2 OCTOMBRIE. Meciul SIMONA HALEP/RALUCA OLARU vs. GARBINE MUGURUZA/CARLA SUAREZ NAVARRO de la CHINA OPEN 2014 va fi transmis SCOR LIVE ŞI LIVE TEXT DE B365.RO.

CHINA OPEN 2014. SIMONA HALEP și RALUCA OLARU VS GARBINE MUGURUZA şi CARLA SUAREZ NAVARRO, AZI, JOI, 2 OCTOMBRIE. Meciul are loc joi, 2 OCTOMBRIE, după ora 10.30 (ora României), potrivit ultimelor informaţii făcute publice de organizatori, însă unul dintre meciuri va fi mutat, în funcţie de cum va fi programat meciul la simplu al Simonei Halep.

CHINA OPEN 2014. SIMONA HALEP și RALUCA OLARU VS GARBINE MUGURUZA şi CARLA SUAREZ NAVARRO, AZI, JOI, 2 OCTOMBRIE. Openul Chinei, dotat cu premii in valoare totala de 5,4 milioane de dolari, are loc in perioada 27 septembrie – 5 octombrie.

CHINA OPEN 2014. SIMONA HALEP și RALUCA OLARU versus GARBINE MUGURUZA şi CARLA SUAREZ NAVARRO, AZI, JOI, 2 OCTOMBRIE. Deşi nu este o specialistă a probei de dublu, Halep a decis să evolueze la Beijing alături de Raluca Olaru, ele primind un wild card din partea organizatorilor. Simona Halep şi Raluca Olaru le-au ÎNVINS, luni, 29 septembrie, pe Kalashnikova şi Koukalov la CHINA OPEN, cu SCOR FINAL 6-4; 7-6 (6-4) şi au reuşit să se califice în turul 2 la dublu, după un meci care a durat 1 oră şi 29 de minute.

CHINA OPEN 2014. SIMONA HALEP și RALUCA OLARU versus GARBINE MUGURUZA şi CARLA SUAREZ NAVARRO, AZI, JOI, 2 OCTOMBRIELa începutul acestui an acest an, Simona Halep a jucat două partide de dublu, la Australian Open, cu Alexandra Cadanţu alături, şi la Sydney, tot cu Olaru, dar le-a pierdut pe amândouă, dar şi-au luat revanşa în primul tur de la China Open şi au reuşit să le învingă pe Oksana Kalashnikova si Klara Koukalova.

CHINA OPEN 2014. SIMONA HALEP și RALUCA OLARU versus GARBINE MUGURUZA şi CARLA SUAREZ NAVARRO, AZI, JOI, 2 OCTOMBRIE. Meciul SIMONA HALEP/RALUCA OLARU vs. GARBINE MUGURUZA/CARLA SUAREZ NAVARRO de la CHINA OPEN 2014 va fi transmis SCOR LIVE ŞI LIVE TEXT DE B365.RO.

SIMONA HALEP A ÎNVINS-O PE ANDREA PETKOVIC ÎNTR-UN MECI ABSOLUT DRAMATIC, CÂȘTIGAT LA TIEBREAK ÎN SETUL DECISIV! DUPĂ UN MECI DE 2 ORE ȘI 35 DE MINUTE, SIMONA HALEP S-A CALIFICAT ÎN SFERTURI DE FINALĂ LA CHINA OPEN, UNDE O VA ÎNTÂLNI PE ANA IVANOVIC, care învins-o pe SABINE LISICKI cu scor 3-6; 5-7.

SIMONA HALEP a vorbit, marţi, după ce a învins-o pe chinezoaica LIN ZHU, despre victoria obtinuta in turul II la Openul Chinei, turneu dotat cu premii in valoare totala de 5,4 milioane de dolari. Tenismena noastra e fericita ca a reusit sa se califice in optimi, dar spune ca nu afla intr-o forma prea buna.

„E o victorie foarte importanta pentru mine. A fost un meci dificil, dar nici nu sunt in cea mai buna conditie de joc. Ma antrenez din greu si sper sa revin la forma din prima jumatate a anului”, a spus Simona dupa victoria cu Lin Zhu.

„Obiectivul meu e sa castig un turneu de Grand Slam. Am fost foarte aproape anul acesta la Roland Garros. O sa ma antrenez din greu pentru a ajunge si in alte finale de Grand Slam”, a continuat aceasta.

Simona a vorbit putin si despre capitala Chinei, Beijing: „Am fost la mall, unde am simtit putin din stilul Beijingului. M-am simtit foarte bine si am ramas impresionata de cat de mare e. Poate dupa aceasta victorie o sa vizitez mai mult”.

SIMONA HALEP/RALUCA OLARU VS GARBINE MUGURUZA/CARLA SUAREZ NAVARRO SCOR LIVE ŞI LIVE TEXT PE B365.RO


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button