Simona Halep, primul mesaj după ce a ajuns la Bucureşti: „Sunt mult mai emoționată acum” VIDEO

de:
09 iun. 2014
0 Afișari
Simona Halep, primul mesaj după ce a ajuns la Bucureşti: „Sunt mult mai emoționată acum

SIMONA HALEP. În rondul din faţa aeroportului au venit sute de suporteri, în speranţa că vor reuşi să obţină un autograf de la ea. Înainte să meargă să-i întâlnească, Simona Halep a susţinut o scurtă conferinţă de presă în care le-a mulţumit românilor pentru susţinerea lor, pe care spune că o simte în fiecare meci pe care îl joacă, scrie digi24.ro.

„Sunt mult mai emoționată acum decât înaintea finalei de la Roland Garros”, au fost cuvintele cu are Simona Halep și-a început declarația de presă.

SIMONA HALEP. Ea le-a mulțumit tuturor celor care au sprijinit-o, inclusiv românilor care au mers la Roland Garros pentru a fi alături de ea, dar și celor care au susținut-o din fața televizoarelor.

„Mă bucur foarte mult că sunt din România”, a spus ea.

SIMONA HALEP. „Tristă nu pot să fiu, pentru că a fost cel mai mare meci din viața mea, o finală de Grand Slam, prima, nu o voi uita niciodată. Sunt foarte fericită că am putut să fac un meci bun în finală, am jucat la cel mai înalt nivel. Sper că m-au apreciat mulți copii și sper că mulți vor veni la tenis datorită acestui meci”, a spus Simona Halep.

Simona Halep a acordat un interviu în exclusivitate pentru Realitatea Tv. Campioana României a declarat că norocul nu a fost de partea ei în această finală şi că va avea cu siguranţă şansa ei de a o învinge pe Maria Şarapova.

SIMONA HALEP. Simona Halep a spus că „Maria Sarapova a avut si experienta, iar sansa nu a fost prea buna cu mine in acest meci, au fost niste momente importante, niste mingi decisive acolo. Cu siguranta am sansa mea contra Sarapovei, cu siguranta vor mai fi intalniri intre noi si voi da tot ce pot si mai mult decat am dat meciul trecut ca sa o inving. A fost un moment deosebit, un meci deosebit, nu pot sa descriu in cuvinte, nu am mai trait niciodata aceasta senzatie, dar a fost deosebita si nu o voi uita niciodata”.

Cookies