BAZAR

SIMONA HALEP: Pe podium, Serena mi-a spus că vrea să facă poză cu viitorul nr. 1 mondial

„Mi-a spus pe podium că vrea să facă o poză cu viitorul nr. 1 mondial şi că mama ei face poza. Mi s-a părut o glumă foarte frumoasă. Probabil se va întâmpla într-o zi, o să muncesc să ajung acolo, dar clasamentul nu e foarte important pentru mine, ci să câştig multe meciuri şi multe titluri”, a declarat Simona Halep, potrivit Digi24.

SIMONA HALEP a vorbit, astăzi, despre experiența trăită la Turneul Campioanelor și a spus că, dintre jucătoarele care au participat la competiția din Singapore, Maria Șarapova și Eugenie Bouchard sunt cel mai puțin sociabile, potrivit evz.ro.

Simona Halep a povestit că se înțelege foarte bine cu adversarele sale, mai puțin cu Maria Șarapova și Eugenie Bouchard. Rusoaica și canadianca preferă să se izoleze de grup și comunică foarte puțin. Pe de altă parte, românca s-a împrietenit cu Petra Kvitova.

CITEȘTE ȘI: Scrisoarea EMOŢIONANTĂ pentru părinții SIMONEI HALEP face înconjurul internetului

„Maria Şarapova nu vorbeşte prea multe cu celelalte jucătoare, nu am discutat mai nimic cu ea. Am vorbit mult cu toată lumea mult, în afară de Şarapova şi Bouchard. Ele nu prea socializează aşa mult. Mă bucur că m-am împrietenit cu Kvitova, este cineva în tenis, are două turnee de Mare Şlem câştigate”, a spus Halep.

SIMONA HALEP, LOCUL 3 WTA. Jucătoarea de tenis Simona Halep, finalistă săptămâna trecută la Turneul Campioanelor, a revenit pe locul 3 în clasamentul WTA, ea având în prezent 6.292 de puncte.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button