SIMONA HALEP poate deveni numărul 2 mondial după turneul de la Cincinnati

de:
29 iul. 2014
0 Afișari
SIMONA HALEP poate deveni numărul 2 mondial după turneul de la Cincinnati

SIMONA HALEP ar putea la sfârşitul săptămânii viitoare să o depăşească pe chinezoaica Na Li, pentru a deveni a doua jucătoare de tenis a lumii, potrivit romaniatv.net.

SIMONA HALEP va juca la Cincinnati (11-17 august) şi New Haven (17-23 august), înainte de a participa la US Open (25 august-7 septembrie), ultimul turneu de Grand Slam al anului. Chiar şi aşa, data de 10 august ar putea-o găsi pe compatrioata noastră pe locul 2 în clasamentul WTA, înaintea chinezoaicei Na Li.

Simona are şansa să urce în clasament fără să jiace săptămâna viitoare, la Montreal, acest lucru fiind posibil graţiei zestrei importante de puncte pe care o are de apărat asiatica.

Dacă Na Li va fi eliminată înainte de sferturile de finală la Montreal SIMONA HALEP va deveni numărul 2 mondial. Chinezoaica a ajuns anul până în semifinalele turneului din Canada, unde a fost eliminată de Sorana Cârstea, şi are de apărat 395 de puncte.

Cum diferenţa dintre Na Li şi Simona Halep este în acest moment de doar 175 de puncte, românca ar depăşi-o pe chinezoaică în clasament.

Cookies