SIMONA HALEP o întâlneşte pe KARIN KNAPP în primul tur la AUSTRALIAN OPEN

de:
16 ian. 2015
0 Afișari
SIMONA HALEP o întâlneşte pe KARIN KNAPP în primul tur la AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP VS KARIN KNAPP, AUSTRALIAN OPEN. Halep şi Knapp nu au mai fost adversare până în prezent, informează Mediafax.

Irina-Camelia Begu, locul 39 WTA, va juca împotriva germancei Angelique Kerber, numărul 9 mondial şi a noua favorită. Begu şi Kerber au mai fost o dată adversare, în turul doi la Indian Wells în 2013, când s-a impus sportiva germană cu scorul de 6-3, 6-2.

Monica Niculescu (48 WTA) o va întâlni pe sportiva australiană Samantha Stosur, locul 20 mondial şi cap de serie numărul 20. Niculescu şi Stosur s-au mai întâlnit de patru ori (în 2009 la Stanford şi Los Angeles, în 2012 la Doha şi în 2013 tot la Doha), de fiecare dată impunându-se australianca.

SIMONA HALEP VS KARIN KNAPP, AUSTRALIAN OPEN.

Alexandra Dulgheru, locul 87 mondial, va juca tot cu o australiancă, Jarmila Gajdosova (68 WTA), iar Sorana Cîrstea, numărul 96 mondial, va întâlni o jucătoare venită din calificări. Dulgheru şi Gajdosova nu au mai fost adversare.

Principala favorită a competiţiei, americanca Serena Williams, o va întâlni pe Alison van Uytvanck din Belgia, numărul 106 mondial, iar locul 2 WTA, jucătoarea rusă Maria Şarapova, va întâlni o sportivă venită din calificări.

Cookies