ARHIVA B365

SIMONA HALEP nu mai poate ameninţa poziţia Serenei Williams, potrivit specialiştilor americani

SIMONA HALEP este o sportiva de top, care mai poate creste, insa nu intr-atat de mult incat sa ameninte pozitia Serenei, potrivit expertilor de peste Ocean. 

Mai mult chiar, cei de la ESPN sustin ca tenismene ca Ana Ivanovici sau Caroline Wozniacki, care nu au avut rezultate notabile in acest an, sunt mai periculoase decat SIMONA HALEP.

SIMONA HALEP. „Chiar daca Serena n-a mai dominat atat de clar in acest an, rivalele ei, Sharapova si Azarenka, au avut caderi de forma inca mai accentuate, astfel ca distanta dintre Williams si restul plutonului a crescut. Exista destule sportive care ar dori sa ii ia locul, incepand cu fostele lidere ale clasamentului mondial, Sharapova, Azarenka, Ivanovici sau Wozniacki, continuand cu invingatoare ocazionale in turneele importante, cum sunt Kvitova si Radwanska, si ajungand pana la noile staruri, ca Simona Halep si Eugenie Bouchard. Insa niciuna nu pare capabila s-o depaseasca in acest moment, astfel ca dominatia Serenei va continua”, noteaza americanii, citati de ziare.com.

SIMONA HALEP se afla pe locul secund in clasamentul WTA si nu a reusit sa obtina nicio victorie in fata Serenei Williams pana acum. Cele doua sportive s-ar putea duela la Turneul Campioanelor, din Singapore.

SIMONA HALEP TURNEUL CAMPIOANELOR. SIMONA HALEP va participa la Turneul Campioanelor, din Singapore. Participarea SIMONEI HALEP la acest turneu a fost confirmată oficial de către site-ul WTA, la începutul acestei săptămâni. SIMONA HALEP a devenit, astfel, a treia jucătoare din România care va juca la Turneul Campioanelor, competiție care aduce la start cele mai bune opt jucătoare ale anului.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button