ARHIVA B365

Simona Halep: „Nu e o cădere, e o oboseală mentală. Nu exclud varianta de a lucra cu un psiholog”

Aflata intr-un moment mai delicat al carierei, Simona Halep a discutat, intr-un interviu pentru gsp.ro, desprecei care o critica si despre ceea ce asteapta in urmatoarea perioada. „

„Ma astept si la rezultate si mai putin bune in urmatoarea perioada, dar nu sunt speriata si, chiar daca o sa pic in clasament, stiu ca, in cazul in care pun munca si rabdare, voi urca din nou”, a declarat Simona Halep, pentru Gazeta Sporturilor.

Ea a adagat ca: „Este si o oboseala mentala, nu e vorba de o cadere. Sub nicio forma nu sunt demoralizata sau pierduta. Eu am incredere in cea am facut si, cu siguranta, dupa perioada asta mai grea o sa vina si o perioada mai buna, in care o sa simt din nou si o sa fiu mai puternica fizic si in joc”.

„Nu exista nicio criza, doar ca nu ma mai concentrez atat de bine la meciuri. Nu pot sa exclud varianta de a lucra cu un psiholog”, spune Simona Halep.

„Eu nu citesc presa si nu o voi citi niciodata, nu cred ca articolele care se scriu despre mine sunt corecte. Eu accept criticile legate de joc, ca poate nu dau un slice mai bun. Dar cand aud ca sunt criticata pentru ca am mentalul prost, ca nu muncesc sau nu lupt, e deranjant. Oamenii care vorbesc negativ sunt mai putini, dar sunt mai galagiosi. Intotdeauna negativul iese in fata pozitivului. Nu am nicio obligatie fata de nimeni din tara noastra. In primul rand, eu joc pentru mine”, a conchis Simona Halep.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button