SIMONA HALEP LA U.S. OPEN: SIMONA HALEP A ÎNVINS-O PE COLLINS. SCOR LIVE 6-7 (2-7); 6-1; 6-2

de:
25 aug. 2014
3 Afișari
SIMONA HALEP LA U.S. OPEN: SIMONA HALEP A ÎNVINS-O PE COLLINS. SCOR LIVE 6-7 (2-7); 6-1; 6-2

PUTEȚI URMĂRI MECIUL LIVE TEXT AICI

18:19 Meciul a început

Ora 18:18 Cele două jucătoare fac încălzirea

SIMONA HALEP LA U.S. OPEN: Primul meci al SIMONEI HALEP de la US OPEN începe în scurt timp.

MECI SIMONA HALEP – DANIELLE ROSE COLLINS U.S.OPEN

Game-uri: 0-0

Set-uri: 0-0

SIMONA HALEP LA U.S. OPEN: SIMONA HALEP susține primul meci al turneului de Mare Șlem U.S.OPEN, la ora locală 11:00; la Flushing Meadows, respectiv ora 18:00; ora României.

SIMONA HALEP LA U.S. OPEN: Dacă SIMONA HALEP va pierde acest prim meci de la U.S. Open, împotriva Daniellei Rose Collins, ea riscă să fie depunctată și să ajungă pe locul 6 în clasamentul WTA. Momentan, SIMONA HALEP este plasată pe locul 2 în WTA și este tot pe locul doi în rândul favoritelor la câștigarea turneului de la Flushing Meadows, după SERENA WILLIAMS. 

SIMONA HALEP LA U.S. OPEN:
Collins, campioana colegiilor din America, spune ca Halep „este a dracului de buna”, dar cu toate astea e convinsa ca o va invinge.

„Nu-mi pasa de numele ei, de clasament, de nimic! Evident ca o respect. Romanca este a dracului. E buna, dar imi voi face jocul si voi da totul pe teren. Este o sansa unica in viata si va fi ceva ce nu voi uita”, a spus Collins, conform ziare.com.

U.S. Open 2014, SIMONA HALEP LA US OPEN. Cum arată potenţialul traseu al Simonei, dacă se respectă calculele hîrtiei:

R1: Collins (SUA)
R2: Torro Flor / Cepelova
R3: Muguruza
R4: V. Williams / Errani
QF: Şarapova / Lisicki / Wozniacki
SF: Radwanska / Kerber / Jankovici
F: Serena / Kvitova / Bouchard / Ivanovici

SIMONA HALEP LA U.S. OPEN:

Simona Halep s-a declarat încrezătoare în forma sa actuală şi a afirmat că speră să ajungă cel puţin până însferturile de finală la US Open, ultimul Grand Slam al anului. SIMONA HALEP ar întâlni-o pe Şarapova în sferturi, la U.S OPEN 2014.

SIMONA HALEP LA U.S. OPEN:

„Îmi place foarte mult terenul de aici, este exact stilul meu. Joc foarte rapid, îmi place să lovesc mingile foarte devreme şi să stau aproape de linia de fund. Am făcut deja câteva antrenamente, simt mingea, am încredere în mine şi sper că voi juca un tenis de calitate”, a declarat, sâmbătă, SIMONA HALEP în prima conferinţă de presă susţinută la New York.

SIMONA HALEP LA U.S. OPEN:

Întrebată care este obiectivul său la US OPEN, românca a declarat, zâmbind: „Să ajung până în sferturile de finală, ca să-mi asigur permis de acces pe viaţă.” Ea s-a referit la asa-numitul „Club Final 8” în care sunt incluşi toţi jucătorii care ajung fie într-un sfert de finală la individual fie într-o semifinală la dublu, la un turneu de Grand Slam, pentru care primesc acces gratuit la turneul respectiv pe tot restul vieţii şi alte beneficii.

U.S. OPEN 2014 SIMONA HALEP. SIMONA HALEP a declarat că se concentrează deja la PRIMUL MECI, în care o va întâlni pe americanca DANIELLE COLLINS, LUNI, prima întâlnire care va deschide oficial competiţia pe arena Arthur Ashe, cel mai mare stadion de tenis din lume. „Întotdeauna primul meci este dificil la orice competiţie, aşa că trebuie să mă concentrez, să-mi dau toata silinţa şi să câştig meciul. Am făcut progrese în jocul meu, serviciul meu s-a îmbunătăţit, lovesc cu reverul mai bine ca oricând, aşa că vreau să continui această evoluţie şi să văd cât de departe pot ajunge”, a spus HALEP.

U.S. OPEN 2014 SIMONA HALEP. Despre arena principală de la Flushing Meadows unde va juca luni primul meci, pentru prima data în cariera sa, a spus că i se pare „uriaşă”. „Da, am avut ocazia să exersez pe stadionul Artur Ashe. Este uriaş. Foarte mare. E bine să am această experienţă. Până acum am dobândit experienţa multor terenuri, aşa că sunt pregătită pentru orice. Trebuie doar să îmi fac jocul meu pe teren, cred că asta este cel mai important lucru. Nu conteaza terenul pe care joci, ci doar să faci cel mai bun joc”, a precizat SIMONA HALEP.

SIMONA HALEP LA U.S. OPEN:

În funcție  de rezultatul obținut de SIMONA HALEP la U.S. Open, tenismena româncă poate urca pe locul 1, sau, într-un scenariu foarte prost, poate cădea pe locul șase în clasamentul WTA: HALEP ar putea urca pe primul loc în ierarhia WTA, în cazul în care ar câştiga turneul, iar Serena Williams (1 WTA) nu ar trece de optimile de finală.

Halep ar putea însă și să coboare pe locul 6 după 8 septembrie, data în care se termină turneul. Ea ar trebui însă să piardă luni, în primul tur, în faţa Daniellei Rose Collins (20 ani) și ca Petra Kvitova (Cehia, 4 WTA), Agnieszka Radwanska (Polonia, 5 WTA), Maria Şarapova (Rusia, 6 WTA) şi Angelique Kerber (Germania, 7 WTA) să obţină rezultate notabile la Flushing Meadows.

Meciul dintre Halep şi Collins este primul care are loc la Flushing Meadows.

SIMONA HALEP LA U.S. OPEN: Serena Williams este cap de serie numarul unu, dar este exclusa de pe lista favoritelor de jurnalistii de la ESPN. Aceeasi soarta o are si rusoaica Maria Sharapova.

Jurnalistii americani au intocmit o lista cu cinci nume care pot castiga US Open, insa Serena si Sharapova nu sunt printre ele.

Eugenie Bouchard, Simona Halep, Agnieszka Radwanska, Caroline Wozniacki si Sloane Stephens sunt variantele surpriza lansate de americani.

Potrivit specialistilor americani, „Halep este jucatoarea care se misca cel mai bine din tot circuitul, iar lovitura de backhand este atuul ei”.


Cookies