ARHIVA B365

Simona Halep îşi investeşte banii în imobiliare. Ce vrea să construiască în Constanţa

Astfel, pe site-ul Primăriei Constanţa a fost publicat, în cursul zilei de luni, anunţul de consultare a publicului pentru emiterea Planului Urbanistic Zonal pentru zona delimitată de strada Oneşti, strada Dragoslavelor, bulevardul Mamaia, strada Unirii, conform Avizului de Oportunitate nr. 53130 din 5 aprilie 2016. Iniţiatorul este Simona Halep, iar elaboratorul PUZ-ului este S.C. Ecodesign Team S.R.L. Potrivit anunţului, obiectivul Planului Urbanistic Zonal constă în studierea, reglementarea şi modificarea reglementărilor urbanistice aprobate în limitele zonei studiate, scrie Cuget Liber.

Conform planurilor, pe strada Oneşti, chiar în apropiere de strada Unirii, Halep va construi un imobil de locuinţe colective cu demisol, parter, două etaje şi al treilea etaj retras. În zonă, sunt atât locuinţe individuale, cât şi colective. De asemenea, publicul este invitat să transmită observaţii şi propuneri asupra documentelor disponibile la sediul Primăriei municipiului Constanţa, până pe 17 iunie, la ora 16,00. De asemenea, persoanele interesate sunt invitate să participe la dezbaterea publică organizată la sediul Primăriei Constanţa, în sala de şedinţe, pe 10 iunie, între orele 10,00 şi 11,00.

Iniţial, Simona Halep dorea să construiască pe terenul respectiv un bloc cu patru etaje, dar nu a primit autorizaţie de construcţie, aşa că a fost nevoită să modifice proiectul şi să solicite aprobarea unui nou Plan Urbanistic Zonal.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button