Simona Halep intră pe teren la Fed Cup. Va juca contra Cehiei

de:
06 iul. 2015
0 Afișari
Simona Halep intră pe teren la Fed Cup.  Va juca contra Cehiei

După înfrângerea de la Wimbledon, Simona Halep s-a întors în România pentru o scurtă vacanță. În această perioadă, ocupanta locului al treilea în ierarhia WTA va avea un program special de pregătire, apoi va pleca în America. Simona Halep stă bine din punct de vedere fizic și mental și și-a anunțat și prezența în echipa României de Fed Cup la meciul contra Cehiei, din sferturile de finală ale competiției. 

„Nu mă așteptam chiar să pierd din primul tur la Wimbledon. Sunt un pic supărată, bineînțeles, de performanța aceasta. Mă simt bine tot timpul mă simt bine când vin acasă. Chiar mi-a fost dor de casa mea și o să mă relaxez în următoarea perioadă.”, a declarat Simona Halep, duminică seară, la revenirea în țară, după turneul de la Wimbledon.

„Merg înainte și nu sunt deloc jos, din punct de vedere mental. Sunt bine și aștept să iau o pauză, ca să îmi revin mai repede. Mă voi pregăti fizic, dar de la tenis voi lua o pauză de câteva zile. După aceea, o să mă remontez ca să merg în America, la turnee.”, a mai spus a treia jucătoare a lumii.

„Bineînțeles că voi juca la Fed Cup. De fiecare dată când sunt bine din punct de vedere fizic și mă simt în stare, joc la Fed Cup, am făcut-o mereu. Aștept cu nerăbdare să fiu alături de echipă și – de ce nu – să fac două puncte. Toate jucătoarele Cehiei joacă foarte bine, mai ales Kvitova. Au experiență mai mare la Fed Cup, au câștigat de 3 ori titlul. O să fie un meci greu, dar și noi avem o echipă bună și trebuie să avem încredere că putem fi acolo”, a precizat Simona Halep, citată de digisport.ro.

Actuala echipă de Fed Cup a Cehiei a câștigat trofeul de 3 ori (2011, 2012, 2014) din totalul de 8 succese în întrecerea feminină internațională. Cehia are în componență nume importante, precum: Petra Kvitova (locul 2 WTA), Lucie Safarova (locul 6 WTA), Karolina Pliskova (locul 12 WTA) și Andrea Hlavackova (locul 10 WTA la dublu). România va juca pe teren propriu, iar meciul se va desfășura în perioada 6-7 februarie 2016.

Cookies