ȘTIRI

Simona Halep, înainte de turneul Roland Garros: „Uitasem că sunt numărul 4 mondial”

„A trebuit să am grijă şi faţă de mine, să mă protejez, vreau să merg în continuare în circuitul WTA pe termen lung, nu doar pe termen scurt”, a spus Simona Halep pentru ProSport.ro.

Simona Halep ajunge marţi la Paris pentru a-şi face încălzirea pentru al doilea turneu de Grand Slam al anului, cel de la Roland Garros, întrecere care va începe pe 25 mai. Numărul 4 mondial şi-a reluat luni după-amiază pregătirile, iar după aproximativ două ore şi jumătate de mişcare, atât pe terenul de zgură, cât şi în sala de forţă, a răsuflat uşurată.

„Mă simt bine, m-am antrenat normal şi n-am mai simţit durere. Sunt bine şi sper să fiu la fel şi la Roland Garros. Am avut câteva zile de pauză, am făcut tratament, sper că s-a vindecat acolo (n.r. Simona a acuzat dureri la muşchii abdominali încă de la sfârşitul turneului de la Madrid) şi să nu mai am nicio problemă.”, a spus Simona Halep pentru, imediat după şedinţa de pregătire prelungită. 

Cea mai bună jucătoare din România a momentului abordează turneul de Grand Slam dintr-o postură ideală, cap de serie numărul 4, în urma poziţiei a patra în lume anunţată luni dimineaţă de WTA. „Am primit mesaje cu felicitări. Uitasem că sunt numărul 4 mondial”, surprinde Simona, semn că urcarea în Top-ul WTA nu aduce o presiune suplimentară pe umerii ei. „Este o realizare, mă bucur foarte mult de acest lucru, sper să nu mă opresc aici şi să mai urc”, continuă Halep


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button