ARHIVA B365

TURNEUL DE LA DOHA. SIMONA HALEP s-a retras: „Am dureri peste tot”

UPDATE. WTA a anunţat prin intermediul contului de Twitter că Simona Halep nu va mai participa la turneul de la Doha, a cărui ediţie o câştigase anul trecut. În această situaţie, următoarea posibilă competiţie la care ar putea evolua este Indian Wells, programat între 11 şi 22 martie, în 2014 ajungând până în semifinale, conform adevărul.ro. La Doha, unde era favorita numărul 2, în urma Petrei Kvitova, Simona Halep ar fi trebui să dea piept în primul meci cu învingătoarea dintre franțuzoaica Alize Cornet și o jucătoare venită din calificări.

 

Prezența jucătoarei de pe locul 3 WTA la turneul din capitala Qatarului este incertă. A dezvăluit-o însăși Simona Halep, într-un interviu acordat publicației Gulfnews.com.

Românca ia în calcul retragerea de la competiția pe care a câștigat-o anul trecut. „Sunt obosită, foarte obosită. Am dureri peste tot, dar este normal. Am avut meciuri grele și duminică voi urma din nou un tratament. Totul mă doare, coastele, glezna, dar sper că voi fi bine săptămâna viitoare și că mă voi recupera rapid.

Nu sunt sigură acum și nu pot spune dacă particip sigur la Doha. Va trebui să mă relaxez și să văd săptămâna viitoare”, a spus Simona.

Într-un mesaj pe Facebook, Simona Halep a mulţumit echipei de recuperare fizică de la Football Medicine, care a ajutat-o la Dubai şi care lucrează şi cu gruparea Al Ahli Dubai.

„Sunt foarte bucuroasă că am câştigat acest turneu, mai ales că este al zecelea titlu. Sper să câştig cât mai multe! Am avut parte de un public deosebit şi vreau să le mulţumesc tuturor pentru susţinere! Vreau să mulţumesc foarte mult şi echipei Football Medicine, lui Pedro, Paulo şi Ruben, pentru tot sprijinul şi ajutorul acordat săptămâna aceasta şi pentru că au avut grijă să fiu aptă să pot duce la bun sfârşit acest turneu”, a scris românca pe contul ei de Facebook.

În urmă cu an, Simona Halep, cap de serie numărul 7 şi locul 10 mondial atunci, câştiga turneul de la Doha, înregistrând al şaptelea său succes în circuitul WTA şi primul la o competiţie de categorie Premier 5. Pentru această performanţă, românca a obţinut 441.000 de dolari şi 900 de puncte WTA.

SIMONA HALEP A CASTIGAT TURNEUL WTA DE LA DUBAI, IN DOUA SETURI, CU TIEBREAK IN AL DOILEA SET!!! MECIUL A DURAT 1H 46′. SIMONA HALEP A FACUT 7 DUBLE GRESELI SI A REUSIT UN SINGUR AS! IN URMA CASTIGARII TURNEULUI WTA DE LA DUBAI, SIMONA HALEP REVINE PE LOCUL TREI IN CLASAMENTUL FEMININ AL TENISULUI. 

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button